Terug

Hybride modellen

Hybride auto’s

Hybride auto’s hebben een accu- en een verbrandingsmotor. De batterij wordt opgeladen door de energie die vrijkomt tijdens het rijden en afremmen. De hybridetechnologie maakt deze auto’s veelzijdig inzetbaar en uitstekend geschikt voor langere ritten. Uw auto schakelt indien mogelijk over op volledig elektrische aandrijving en kan dan korte afstanden volledig elektrisch rijden. 

Plug-in Hybride

Een plug-in hybrid, PHEVi, is een auto die gebruik maakt van hybridetechnologie en een oplaadbare tractiebatterij. De auto maakt voor de aandrijving gebruik van een elektro- én verbrandingsmotor. Het opladen van de tractiebatterij kan via het aansluiten van de auto op een externe elektriciteitsbron (stopcontact, wallbox etc.). Tijdens het rijden laadt de tractiebatterij op door het regeneratief remmen. Alleen eventueel in E-Save laadt de brandstofmotor het accupakket bij. Dit kost extra brandstof en dus niet de meest efficiënte oplossing.

Haaima Hylkema helpt je graag kijken en vergelijken. Of je nu informatie zoekt over opladen, kosten of de voor- en nadelen van elektrisch rijden: wij helpen je elektrisch op weg. Zeker als je bij Haaima Hylkema koopt of least.

Bekijk onze Hybride modellen:

Opel Hybride modellen

Opel Hybride modellen

Met de keuze voor een hybride Opel, kies je eigenlijk voor het beste van twee werelden. Bij lage snelheden schakelt de Opel door op elektrisch rijden en bij hogere snelheden schakel je moeiteloos over op de brandstofmotor. Dit om zo zuinig mogelijk te rijden.

Bekijk de Hybride Opel modellen

Peugeot hybride modellen

Peugeot hybride modellen

Ontdek de plug-in hybride modellen van Peugeot en ontdek hoe veelzijdig het rijden in een plugin hybride auto is. Schakel moeiteloos over tussen elektrisch en de brandstofmotor.

Bekijk de hybride Peugeots

Suzuki Hybride modellen

Suzuki Hybride modellen

Bij Suzuki heb je de keuze uit drie verschillende hybride motoren:

  • Smart Hybrid – de energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een accu die deze energie weer gebruikt voor de airco en het starten, rijden en accelereren van de motor.
  • Full Hybrid – het beste van twee motoren: elektrisch en verbrandingsmotor, afhankelijk van de rijomstandigheden. De full hybrid laadt zichzelf op, net als de smart hybrid.
  • Plug-in Hybrid – bij de plug-in hybrid wordt de elektromotor gevoed door een oplaadpunt.

Bekijk de Hybride Suzuki’s