Terug

Hybride modellen

Hybride auto’s

Hybride auto’s hebben een accu- en een verbrandingsmotor. De batterij wordt opgeladen door de energie die vrijkomt tijdens het rijden en afremmen. De hybridetechnologie maakt deze auto’s veelzijdig inzetbaar en uitstekend geschikt voor langere ritten. Uw auto schakelt indien mogelijk over op volledig elektrische aandrijving en kan dan korte afstanden volledig elektrisch rijden. 

Plug-in Hybride

Een plug-in hybrid, PHEVi, is een auto die gebruik maakt van hybridetechnologie en een oplaadbare tractiebatterij. De auto maakt voor de aandrijving gebruik van een elektro- én verbrandingsmotor. Het opladen van de tractiebatterij kan via het aansluiten van de auto op een externe elektriciteitsbron (stopcontact, wallbox etc.). Tijdens het rijden laadt de tractiebatterij op door het regeneratief remmen. Alleen eventueel in E-Save laadt de brandstofmotor het accupakket bij. Dit kost extra brandstof en dus niet de meest efficiënte oplossing.

Haaima Hylkema helpt je graag kijken en vergelijken. Of je nu informatie zoekt over opladen, kosten of de voor- en nadelen van elektrisch rijden: wij helpen je elektrisch op weg. Zeker als je bij Haaima Hylkema koopt of least.

Bekijk onze Hybride modellen:

Opel Hybride modellen

Opel Hybride modellen

 

 

Bekijk de Hybride Opel modellen

Peugeot hybride modellen

Peugeot hybride modellen

 

 

Bekijk de hybride Peugeots

Suzuki Hybride modellen

Suzuki Hybride modellen

 

 

Bekijk de Hybride Suzuki’s