Terug

Hybride modellen

Hybride auto’s

Hybride auto’s hebben een accu- en een verbrandingsmotor. De batterij wordt opgeladen door de energie die vrijkomt tijdens het rijden en afremmen. De hybridetechnologie maakt deze auto’s veelzijdig inzetbaar en uitstekend geschikt voor langere ritten. Uw auto schakelt indien mogelijk over op volledig elektrische aandrijving en kan dan korte afstanden volledig elektrisch rijden. 

Plug-in Hybride

Een plug-in hybrid, PHEVi, is een auto die gebruik maakt van hybridetechnologie en een oplaadbare tractiebatterij. De auto maakt voor de aandrijving gebruik van een elektro- én verbrandingsmotor. Het opladen van de tractiebatterij kan via het aansluiten van de auto op een externe elektriciteitsbron (stopcontact, wallbox etc.). Tijdens het rijden laadt de tractiebatterij op door het regeneratief remmen. Alleen eventueel in E-Save laadt de brandstofmotor het accupakket bij. Dit kost extra brandstof en dus niet de meest efficiënte oplossing.

Haaima Hylkema helpt u graag kijken en vergelijken. Of u nu informatie zoekt over opladen, kosten of de voor- en nadelen van elektrisch rijden: wij helpen u elektrisch op weg. Zeker als u bij Haaima Hylkema koopt of least.

Bekijk onze Hybride modellen:

Haaima Hylkema Hybride modellen

Haaima Hylkema Hybride modellen

Met de keuze voor een hybride, kiest u eigenlijk voor het beste van twee werelden. Bij lage snelheden schakelt de auto door op elektrisch rijden en bij hogere snelheden schakelt u moeiteloos over op de brandstofmotor. Dit om zo zuinig mogelijk te rijden. Ontdek zelf de hybride modellen die wij op voorraad hebben staan of vraag naar de mogelijkheden van Hybride rijden bij uw voorkeursvestiging. Er zijn namelijk verschillende soorten uitvoeringen; hybride, plug in hybride, smart hybrid, etc.

Voorraad Hybride modellen