Terug

Werken bij Haaima Hylkema is voor iedereen!

Haaima Hylkema is er voor iedereen en daarom zijn wij ook op zoek naar iedereen.

Ben jij op zoek naar een werkplek waarin jij kunt groeien en met plezier naar toe gaat in de ochtend? Wij zijn een organisatie die zich dynamisch en innovatief inzet binnen zowel automotive als in het welzijn van onze medewerkers en een prettige werkomgeving.

Bekijk de vacatures
Werken bij Haaima Hylkema
Over ons

Over ons

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio.

Bekijk meer over ons

Autotechnicus gezocht

Wij zijn voor al onze vestigingen op zoek naar een 1e autotechnici.

Meer info
Service adviseur gezocht

Wij zijn voor onze vestiging in Emmeloord op zoek een service adviseur.

Meer info
autopoetsers

Wij zijn voor onze mobiliteitspartner Santing Carcleaning in Leeuwarden op zoek naar autopoetsers.

Meer info
De koffie staat klaar!

De koffie staat klaar!

Neem contact met ons op

Wij zijn (telefonisch) beschikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Neem hiervoor contact op met Jolanda Atsma, jolanda.atsma@haaimahylkema.nl of telefonisch via 0513 622 100 optie 5.

Onze vacatures

Verhalen uit de praktijk

Willem werken bij Haaima Hylkema

“Met een fantastisch team waarin iedereen elkaar respecteert en waardeert, is het elke dag weer een plezier om naar het werk te gaan.”


Willem zijn verhaal
Guus werken bij Haaima Hylkema

“Werken in Burgum betekent deel uitmaken van een klein, maar hecht team. De uitdagingen zijn soms groot, vooral in moeilijke tijden, maar de voldoening van het overwinnen van deze uitdagingen is wat mijn werk zo lonend maakt. “

Guus zijn verhaal
Aiso werken bij Haaima Hylkema

“Ik het genoegen om te werken met een vaste groep collega’s waar ik goed mee kan opschieten. De werksfeer is hier uitstekend en ik voel me echt op mijn plek. Het is geweldig om te werken in een omgeving waarin iedereen dezelfde passie deelt: auto’s.

Aiso zijn verhaal
Bekijk al onze vacatures