Terug

100% elektrische modellen

Elektrisch rijden is zeer interessant, ook voor u!!! Vooral nu de overheid de subsidie voor de aanschaf van elektrische modellen weer aan heeft gezet. Zo kunt u als koper van een elektrische auto (nieuw én gebruikt) gebruik maken van een subsidiebedrag van € 2.950 of € 2.000 voor een gebruikte elektrische auto (meer informatie nieuwe auto of meer informatie gebruikte auto).

Welke elektrische auto kiest u?

Bekijk onze voorraad elektrische modellen

Bekijk ons 100% elektrische modellen:

Elektrische Abarth

Elektrische Abarth

Elektrisch rijden biedt een nieuwe dimensie aan het iconische en sportieve karakter van Abarth. Met de opkomst van elektrische mobiliteit heeft Abarth een elektrische variant geïntroduceerd die zowel krachtig als milieuvriendelijk is. Met een elektrische Abarth ervaart u de opwinding van acceleratie en de sportieve prestaties waar het merk om bekend staat, maar dan met een duurzaam tintje.

Bekijk de elektrische Abarth 500e

Elektrische Citroëns

Elektrische Citroëns

Elektrisch rijden wordt meer en meer de toekomst en daar hebben we ook bij Haaima Hylkema volop aandacht voor. Met de nieuwste ë-modellen in onze showroom ontdekt u de vele voordelen van elektrisch rijden in een Citroën. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Kom dan vooral eens langs in onze showroom.

Bekijk de elektrische Citroëns

Elektrische Fiats

Elektrische Fiats

Elektrisch rijden in een Fiat biedt een milieuvriendelijke en efficiënte rijervaring. Met een elektrische Fiat geniet u van geruisloze acceleratie, lage operationele kosten en verminderde uitstoot. De elektrische modellen van Fiat combineren moderne technologie met het iconische Italiaanse design van het merk. Met een elektrische Fiat maakt u een duurzame keuze zonder concessies te doen aan stijl en rijplezier.

Bekijk de elektrische Fiats

Elektrische Jeep modellen

Elektrische Jeep modellen

Met de nieuwe Jeep Avenger begeeft ook Jeep zich nu op de 100% elektrische markt. En hoe, de Jeep Avenger is gelijk uitgeroepen tot auto van het jaar. En de ontwikkelingen bij Jeep staan niet stil. Nieuwe modellen zullen snel volgen.

Bekijk de elektrische Jeeps

Elektrische Opel modellen

Elektrische Opel modellen

Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Het wordt net zo eenvoudig als een smartphone gebruiken. En om het nóg gemakkelijker te maken om over te stappen, introduceert Opel speciale diensten voor elektrisch rijden. En met de vele modellen die ze bieden, zit er altijd een passende auto tussen het aanbod.

Bekijk de elektrische Opels

Elektrische Peugeot modellen

Elektrische Peugeot modellen

Met de Peugeot e-208, Peugeot e-2008, de nieuwe Peugeot 408, Peugeot e-Rifter, Peugeot e-Partner en de luxe uitgevoerde Peugeot Traveller, kunt u gerust stellen dat Peugeot een uitgebreid assortiment aan elektrische auto’s heeft. Bekijk ze allemaal!

Bekijk de elektrische Peugeots