Terug

100% elektrische modellen

Elektrisch rijden is zeer interessant, ook voor jou!!! Vooral nu de overheid de subsidie voor de aanschaf van elektrische modellen weer aan heeft gezet. Zo kun je als koper van elektrische auto (nieuw én gebruikt) gebruik maken van een subsidiebedrag van € 2.950 of € 2.000 voor een gebruikte elektrische auto (meer informatie nieuwe auto of meer informatie gebruikte auto).

Welke elektrische auto kies jij?

Bekijk onze voorraad elektrische modellen

Bekijk ons 100% elektrische modellen:

Elektrische Peugeotmodellen

Elektrische Peugeotmodellen

Met de Peugeot Peugeot e-208, Peugeot e-2008, de nieuwe Peugeot 408, Peugeot e-Rifter, Peugeot e-Partner en de luxe uitgevoerde Peugeot Traveller, kun je gerust stellen dat Peugeot een uitgebreid assortiment aan elektrische auto’s heeft. Bekijk ze allemaal!

Bekijk de elektrische Peugeots

Elektrische Opelmodellen

Elektrische Opelmodellen

Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Het wordt net zo eenvoudig als een smartphone gebruiken. En om het nóg gemakkelijker te maken om over te stappen, introduceert Opel speciale diensten voor elektrisch rijden. En met de vele modellen die ze bieden, zit er altijd een passende auto tussen het aanbod.

Bekijk de elektrische Opels

Elektrische Citroëns

Elektrische Citroëns

Elektrisch rijden wordt meer en meer de toekomst en daar hebben we ook bij Haaima Hylkema volop aandacht voor. Met de nieuwste ë-modellen in onze showroom ontdek je de vele voordelen van elektrisch rijden in een Citroën. Ben je benieuwd naar deze voordelen? Kom dan vooral eens langs in onze showroom.

Bekijk de elektrische Citroëns