Terug

100% elektrische modellen

Elektrisch rijden is zeer interessant, ook voor jou!!! Vooral nu de overheid de subsidie voor de aanschaf van elektrische modellen weer aan heeft gezet. Zo kun je als koper van elektrische auto (nieuw én gebruikt) gebruik maken van een subsidiebedrag van € 3.350 of € 2.000 voor een gebruikte elektrische auto (meer informatie).

Let op

Voor nieuwe elektrische personenauto’s (koop en lease) is het budget in 2022 overtekend op 30 mei 2022. Dit betekent dat er meer aangevraagd is dan er budget beschikbaar is. U kunt nog een aanvraag doen, maar de kans dat u subsidie krijgt is klein. Meer hierover leest u op de pagina SEPP subsidiebudget overtekend. Zodra het subsidiegeld voor nieuwe auto’s echt op is, leest u dit op deze pagina.

Hoe beter dan met flink veel voordeel kun je het nieuwe jaar starten. Kom naar Haaima Hylkema en profiteer met onze elektrische modellen. Ook op Private Lease profiteer je van heel veel voordeel.

Welke elektrische auto kies jij?

Bekijk onze voorraad elektrische modellen

Bekijk ons 100% elektrische modellen:

Elektrische Peugeotmodellen

Elektrische Peugeotmodellen

Met de Peugeot Peugeot e-208, Peugeot e-2008, de nieuwe Peugeot 408, Peugeot e-Rifter, Peugeot e-Partner en de luxe uitgevoerde Peugeot Traveller, kun je gerust stellen dat Peugeot een uitgebreid assortiment aan elektrische auto’s heeft. Bekijk ze allemaal!

Bekijk de elektrische Peugeots

Elektrische Opelmodellen

Elektrische Opelmodellen

Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Het wordt net zo eenvoudig als een smartphone gebruiken. En om het nóg gemakkelijker te maken om over te stappen, introduceert Opel speciale diensten voor elektrisch rijden. En met de vele modellen die ze bieden, zit er altijd een passende auto tussen het aanbod.

Bekijk de elektrische Opels

Elektrische Nissans

Elektrische Nissans

Nissan is altijd vooruitstrevend geweest met zijn elektrische modellen. Dit zie je terug in de huidige modellen als de Nissan Leaf en de Nissan Ariya.

 

Bekijk de elektrische Nissans