Terug

DS Automobiles

DS Automobiles – aftersales

Haaima Hylkema DS Automobiles biedt uitgebreide onderhouds- en servicediensten voor alle DS-voertuigen. Als luxe automerk streven we ernaar om hoogwaardige diensten te leveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Maak een afspraak

Zo hebben wij bij Haaima Hylkema DS Automobiles een vastgesteld onderhoudsprogramma voor uw DS. Dit programma omvat regelmatige inspecties, vloeistofniveauchecks, vervanging van filters en olieverversingen. Het zorgt ervoor dat uw DS-voertuig in optimale conditie blijft en goed blijft presteren.

Service intervallen

Service intervallen

DS Automobiles heeft aanbevolen service-intervallen voor uw DS. Deze intervallen zijn gebaseerd op tijd en kilometerstand en geven aan wanneer uw voertuig moet worden gecontroleerd en geserviced. Het is belangrijk om deze service-intervallen te volgen om ervoor te zorgen dat uw DS-voertuig goed wordt onderhouden.

Plan een afspraak

Gekwalificeerde technici

Gekwalificeerde technici

Bij Haaima Hylkema DS Automobiles werken gekwalificeerde technici die getraind zijn in het onderhouden en repareren van DS-voertuigen. Onze technici hebben specifieke kennis en ervaring met DS-voertuigen en kunnen deskundige service bieden.

Plan een afspraak

Originele onderdelen

Originele onderdelen

Haaima Hylkema DS Automobiles maakt gebruik van originele onderdelen bij onderhoud en reparaties. Dit garandeert dat de kwaliteit en prestaties van uw DS-voertuig behouden blijven.

Plan een afspraak

Garantie

Garantie

Bij Haaima Hylkema DS Automobiles bieden wij garantie op onze voertuigen, inclusief garantie op onderdelen en arbeid. Dit zorgt voor gemoedsrust en dekking in geval van eventuele problemen.

Plan een afspraak

Service-afspraak

Service-afspraak

Om gebruik te maken van DS-onderhoud en service kunt u een service-afspraak maken bij Haaima Hylkema. Wij zullen uw voertuig inspecteren, onderhouden en eventuele reparaties uitvoeren volgens de DS-richtlijnen.

Het is belangrijk om de specifieke onderhouds- en servicedetails te raadplegen die relevant zijn voor uw specifieke DS-model.

Plan een afspraak