Terug

Alfa Romeo

Alfa Romeo – aftersales

Bij Haaima Hylkema Alfa Romeo staat onderhoud en service hoog in het vaandel om ervoor te zorgen dat uw voertuig in optimale conditie blijft. Zo bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Maak een afspraak

Zo werken er bij Haaima Hylkema Alfa Romeo hoogopgeleide en gekwalificeerde technici die gespecialiseerd zijn in het onderhoud en de reparatie van uw Alfa Romeo. Onze technici hebben diepgaande kennis van de voertuigen en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Gepland onderhoud

Gepland onderhoud

Bij Haaima Hylkema Alfa Romeo hanteren wij een gestructureerd onderhoudsprogramma voor onze voertuigen. Dit programma omvat regelmatige controles en onderhoudsprocedures die nodig zijn om uw Alfa Romeo in topconditie te houden. Dit omvat onder andere het controleren van vloeistoffen, het vervangen van filters en het uitvoeren van olieverversingen.

Plan een afspraak

Originele onderdelen

Originele onderdelen

Haaima Hylkema maakt gebruik van originele Alfa Romeo onderdelen bij het uitvoeren van onderhoud en reparaties. Dit garandeert dat uw voertuig de hoogste kwaliteit onderdelen ontvangt die speciaal ontworpen zijn voor uw Alfa Romeo-model. Deze onderdelen dragen bij aan de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig.

Plan een afspraak

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice

Een uitstekende klantenservice is wat we bij Haaima Hylkema nastreven en ook wat u van ons mag verwachten. Wij begrijpen dat uw tevredenheid als klant van groot belang is en doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen. Zo zorgen wij altijd voor een vriendelijke en professionele benadering, transparante communicatie en een goede afhandeling van uw servicebehoeften.

Plan een afspraak

Garantie

Garantie

Haaima Hylkema Alfa Romeo biedt garantie op de voertuigen, inclusief garantie op onderdelen en arbeid. Dit biedt extra gemoedsrust, wetende dat u gedekt bent in geval van eventuele defecten of problemen.

Wij zullen uw voertuig deskundig onderhouden en ervoor zorgen dat het in optimale staat blijft.

Plan een afspraak