Terug

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagen kopen bij Haaima Hylkema

Ontdek de elektrische bestelauto’s van Haaima Hylkema en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. De elektrische bedrijfsauto’s behouden alle sterke punten om uw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al uw wensen te voldoen.

Haaima Hylkema helpt u graag kijken en vergelijken. Of u nu informatie zoekt over opladen, kosten of de voor- en nadelen van elektrisch rijden: wij helpen u elektrisch op weg. Zeker als u bij Haaima Hylkema koopt of least.

Onze aanpak 

Samen komen we tot de beste keuze en geven wij u het beste advies ongeacht het merk, de omvang en de samenstelling van het wagenpark. Denk aan beheer, leasen, aanschaf, verzekeren, subsidies, laadvoorzieningen en kostenreductie. Wij hebben alle mobiliteitsdiensten in eigen huis en werken nauw samen met diverse grote en kleinere leasemaatschappijen. 

Door al onze diensten te combineren waarbij u slechts een aanspreekpunt hebt, optimaliseren we uw bedrijfsvoering en garanderen we uw mobiliteit. Niet voor niets zijn wij de mobiliteitspartner van Fryslân en de Noordoostpolder, maar uiteraard ook daarbuiten. 

Ons team Haaima Hylkema zakelijk zorgt voor een duurzame zakelijke mobiliteitsoplossing voor iedereen!

Haaima Hylkema en uw onderneming

Sparren? Wij bellen u!

Bekijk onze elektrische bedrijfswagens:

Elektrische Citroën bedrijfswagens

Elektrische Citroën bedrijfswagens

Citroën biedt een scala aan elektrische bedrijfswagens die geschikt zijn voor verschillende zakelijke behoeften; Citroën Jumpy, Jumper en Berlingo. Deze elektrische bedrijfswagens van Citroën bieden verschillende voordelen, waaronder lagere operationele kosten, verminderde CO2-uitstoot en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot milieuzones. Ze zijn ook uitgerust met handige functies en technologieën om het rijden en werken gemakkelijker te maken.

Elektrische Citroën bedrijfswagens

Elektrische Fiat bedrijfswagens

Elektrische Fiat bedrijfswagens

Fiat Professional, het bedrijfswagenmerk van Fiat, biedt ook elektrische bedrijfswagens aan die geschikt zijn voor diverse zakelijke toepassingen; de Fiat Doblo, Scudo en Ducato. Deze elektrische bedrijfswagens van Fiat Professional bieden voordelen zoals lagere operationele kosten, verminderde CO2-uitstoot en toegang tot milieuzones. Ze zijn uitgerust met handige functies en technologieën om het rijden en werken gemakkelijker te maken, zoals oplaadmogelijkheden, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteitsfuncties.

Elektrische Fiat bedrijfswagens

Elektrische Opel bedrijfswagens

Elektrische Opel bedrijfswagens

De de internationale Van of the Year, de Opel Vivaro-e, kunnen we gerust stellen dat Opel één van de meest vooruitstrevende merken is als het gaat om volledige elektrische bedrijfswagens. Alle modellen zijn 100% elektrisch leverbaar.

Elektrische Opel bedrijfswagens

Elektrische Peugeot bedrijfswagens

Elektrische Peugeot bedrijfswagens

Alle Peugeot bedrijfswagens zijn ook 100% elektrisch leverbaar. Ontdek de voordelen van een 100% elektrische motor in combinatie met de Peugeot bedrijfswagens.

Elektrische Peugeot bedrijfswagens