Terug

Onze merken

Onze merken

We hebben een rijk aanbod aan bedrijfswagens dat zeker een geschikt model voor jou bevat. Bekijk de verschillende merken en bepaal welke bedrijfsauto jij van dichtbij wilt zien.

Citroën

Citroën

Bij Citroën ben je verzekerd van een ruime bestelbus met een dieselmotor of elektrisch aangedreven motor en een laadruimte die je vanaf de achterkant en met de zijdeur opent. Innovatief én ook voorzien van de meest handige elektrische snufjes, hetgeen waar Citroën bekendheid mee heeft verworven. Daarbij kun je rekenen op een hoge mate van comfort en wendbaarheid dankzij de aanwezigheid van een airconditioning, cruise control en parkeersensoren.

Bekijk onze Citroën bedrijfswagens

Opel

Opel

Onze Opel bedrijfswagens zijn uitgevoerd in de Movano, Combo en Vivaro modellen. Drie zeer ruime bedrijfswagens die jou de mogelijkheid bieden om alle nodige gereedschappen of producten te vervoeren en comfortabel van A naar B te rijden.

Bekijk onze Opel bedrijfswagens

Peugeot

Peugeot

We hebben een rijk aanbod aan Peugeot bedrijfswagens die in verschillende modellen leverbaar zijn. Van een compacte Peugeot Partner die snel en wendbaar is tot een imposante Peugeot Boxer die opvalt wanneer jij de weg op gaat.

Bekijk onze Peugeot bedrijfswagens

Bedrijfswagens kopen bij Haaima Hylkema

Nu je online een inkijk hebt gekregen in ons aanbod aan bedrijfswagens, nodigen we je graag uit bij een van onze showrooms om de modellen in het echt te bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor een proefrit. Dan kun jij de geschikte bedrijfsauto kiezen, zij het voor jezelf of voor in het wagenpark.

Onze sparringspartners

Wil je een keer sparren over wat Haaima Hylkema voor jouw bedrijf  kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.