Terug

Onze merken

Onze merken

We hebben een rijk aanbod aan bedrijfswagens dat zeker een geschikt model voor u bevat. Bekijk de verschillende merken en bepaal welke bedrijfsauto u van dichtbij wilt zien.

Bekijk onze voorraad
Citroën

Citroën

Citroën bedrijfswagens bieden functionele, efficiënte en comfortabele oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Modellen zoals de Berlingo, Jumpy en Jumper combineren praktisch design met geavanceerde technologie en zijn gewaardeerd om hun betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Deze bedrijfswagens zijn ontworpen met het oog op brandstofefficiëntie en voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor ondernemers en bedrijven.

Bekijk onze Citroën bedrijfswagens

Fiat Professional

Fiat Professional

Fiat bedrijfswagens staan bekend om hun functionele en veelzijdige ontwerpen, die voldoen aan diverse zakelijke behoeften. Populaire modellen, zoals de Fiat Ducato en Fiat Talento, bieden ruime laadruimte en efficiënte prestaties. Deze bedrijfswagens combineren praktisch nut met moderne technologie en zijn geschikt voor uiteenlopende bedrijfstakken. Met brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid als kernpunten, bieden Fiat bedrijfswagens comfortabele mobiliteitsoplossingen voor ondernemingen van verschillende groottes.

Bekijk onze Fiat bedrijfswagens

Opel

Opel

Opel bedrijfswagens leveren praktische en betrouwbare oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Modellen zoals de Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zijn ontworpen om aan diverse bedrijfsbehoeften te voldoen. Ze bieden ruime laadruimte, geavanceerde technologische functies en efficiënte prestaties. Opel bedrijfswagens combineren functionaliteit met modern design en zijn geschikt voor verschillende bedrijfstakken. Met een focus op comfort en veiligheid bieden Opel bedrijfswagens betrouwbare mobiliteitsoplossingen voor ondernemingen van verschillende omvang.

Bekijk onze Opel bedrijfswagens

Peugeot

Peugeot

Peugeot bedrijfswagens bieden functionele en veelzijdige oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Modellen zoals de Peugeot Partner, Peugeot Expert en Peugeot Boxer staan bekend om hun ruime laadruimte en efficiënte prestaties. Deze bedrijfswagens combineren praktisch design met geavanceerde technologie, waardoor ze geschikt zijn voor diverse bedrijfstakken. Met aandacht voor brandstofefficiëntie en moderne veiligheidsvoorzieningen bieden Peugeot bedrijfswagens comfortabele en betrouwbare mobiliteitsoplossingen voor ondernemers en bedrijven van verschillende grootte.

Bekijk onze Peugeot bedrijfswagens

Bedrijfswagens kopen bij Haaima Hylkema

Nu u online een inkijk hebt gekregen in ons aanbod aan bedrijfswagens, nodigen we u graag uit bij een van onze showrooms om de modellen in het echt te bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor een proefrit. Dan kunt u de geschikte bedrijfsauto kiezen, zij het voor uzelf of voor in het wagenpark.

Onze sparringspartners

Wilt een keer sparren over wat Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Chris of Erik neemt contact met u op.