Terug

Duurzame diesel

Duurzame diesel

Diesel rijden wordt de laatste tijd in de media veelal afgeschreven als milieuverontreinigend en duur. Terwijl er genoeg duurzame oplossingen zijn op het gebied van diesel. Zo zijn bijvoorbeeld al onze dieselauto’s ook te tanken met Neste MY Renewable Diesel of Diesel met AdBlue. Hierin zit nog wel een verschil.

Meer informatie over duurzaam diesel rijden?
Neste MY Renewable Diesel

Neste MY Renewable Diesel

Met Neste My Renewable Diesel is een brandstof die biologisch afbreekbaar is en waarbij de uitlaatgassen emmissiearm zijn. Een duurzame brandstof dus die een volledige vervanger van fossiele diesel is. Bovendien is de brandstof circulair, omdat het wordt gemaakt van afvalproducten. Veelal alle nieuwe dieselmodellen kunnen rijden op deze duurzame diesel. Of uw model ook geschikt is om te tanken met deze duurzame brandstof kunt u terugvinden in de handleiding van de auto of u kunt het ons vragen, wij kunnen daar snel antwoord opgeven. Wist u trouwens dat het overgrote deel van de dieselauto’s in de Verenigde Staten, Canada en de Scandinavische landen al rijdt op deze brandstof?

Meer informatie

Ad Blue

Ad Blue

De bovenstaande diesel, Neste My, is een 100% blauwe diesel zoals ze dat noemen. Daarnaast hebben ook een aantal moderne dieselauto’s de mogelijkheid om AdBlue toe te voegen. Een ontwikkeling om de schadelijke uitstoot van stifstof door dieselauto’s om te zetten in ongevaarlijke gassen. Hierdoor voldoen ze vaak aan de strengere emmissienormen die hier en daar geleden. Deze AdBlue voegt u extra toe in uw dieselauto. We vertellen u hier graag meer over.

Meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over duurzaam diesel rijden en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.