Terug

Haaima Hylkema Bedrijfswagens

Voorkom forse prijsstijgingen bedrijfswagens, profiteer nu!

+ 0% financial lease

We staan aan de vooravond van grote veranderingen op het gebied van bedrijfswagens. Vanaf 2025 zullen de kosten voor benzine- en dieselvoertuigen aanzienlijk stijgen door nieuwe BPM-regelingen. Maar maak u geen zorgen, want bij Haaima Hylkema hebben we een oplossing voor u!

Waarom wachten tot de kosten de pan uit rijzen?

Waarom wachten tot de kosten de pan uit rijzen?

Nu is het moment om in actie te komen en te profiteren van ongekende voordelen bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Bij ons vindt u een ruime keuze aan Citroën, Fiat, Opel en Peugeot modellen, en het beste nieuws? U kunt tot wel €17.000 besparen op de BPM!

Sparren? Wij bellen u.

Welke BPM-verhogingen kunt u verwachten?

Welke BPM-verhogingen kunt u verwachten?

Laten we eens kijken naar wat u kunt verwachten aan BPM-verhogingen vanaf 2025, afhankelijk van de CO2-uitstoot. Neem bijvoorbeeld de Peugeot Partner, waarbij de BPM kan oplopen van €9.366 tot €10.304. Of de Fiat Ducato, waarbij de kosten kunnen stijgen van €14.319 tot maar liefst €23.218. Dit zijn geen cijfers om te negeren!

Sparren? Wij bellen u.

0% financial lease

0% financial lease

Maar dat is nog niet alles. Als kers op de taart bieden wij ook nog eens 5 jaar 0% financial lease op alle nieuwe Fiat modellen en op onze voorraad Citroën modellen. Zo wordt het nog aantrekkelijker om vandaag nog de stap te zetten naar een nieuwe bedrijfswagen. Ook ontvangt u uiteraard een scherpe rente op nieuw te bestellen Citroën-, Peugeot- en Opelmodellen

Sparren? Wij bellen u.

Waar wacht u nog op? Kom langs bij Haaima Hylkema en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte bedrijfswagen voor uw onderneming. Maak gebruik van deze unieke kans en bespaar op de lange termijn.

Onze sparringspartners

Wilt u een keer sparren over een bedrijfswagen of wagenparkbeheer op maat of wat de nieuwe BPM-regeling voor uw bedrijf kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Erik of Chris neemt contact met u op.

0% rente op voorraadmodellen van Citroën en nieuw te bestellen modellen van Fiat, scherpe rente op nieuw te bestellen Citroën, Peugeot en Opelmodellen. Besparing BPM indien de bedrijfswagen leverbaar is voor 2025. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken en kentekenleges. Vraag altijd naar de voorwaarden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties, prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.