Terug

Autobedrijf Leeuwarden

Hét autobedrijf van Leeuwarden

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Leeuwarden waar u terecht kunt voor het vinden van een nieuwe auto of voor onderhoud van uw huidige wagen? Kom langs in een van onze vestigingen in Leeuwarden en laat u verrassen door een prachtig aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s. Ontdek bovendien wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud en reparatie.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op
Een rijk en veelzijdig aanbod

Een rijk en veelzijdig aanbod

Diverse gerenommeerde automerken worden met trots vertegenwoordigd in ons autobedrijf in Leeuwarden. Bezoekt u een van onze vestigingen, dan staan de prachtige wagens voor u uitgestald. Zowel de nieuwste uitvoeringen als occasions van Citroën, Opel, Peugeot, Fiat en Jeep treft u hier aan. En heeft u specifiek uw zinnen gezet op bijvoorbeeld een elektrische auto of op een bedrijfswagen? We maken u graag wegwijs in onze voorraad waar hopelijk uw toekomstige auto staat te wachten.

Om er zeker van te zijn dat u uw auto hebt gevonden, bieden we u graag de mogelijkheid aan om tijdens uw bezoek aan Leeuwarden een proefrit te maken. Zo ervaart u meteen hoe de auto rijdt en aanvoelt en of die aansluit bij uw wensen.

Service en onderhoud van hoge kwaliteit

Service en onderhoud van hoge kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto, dan bent u bij ons autobedrijf in Leeuwarden aan het juiste adres. Maar dat is niet alles. We staan namelijk ook klaar om waar nodig uw huidige wagen te onderhouden en te repareren. Krijgt u onverwachts pech of is het tijd voor de jaarlijkse APK? Onze handige en vakkundige monteurs voeren elke onderhoudsbeurt zonder problemen uit.

We beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de auto van binnen en buiten te kennen. Daarnaast vinden we het van levensbelang dat u veilig en zonder risico’s de weg op kunt. Iedere auto die op onze werkplaats langskomt, wordt om die reden nauwkeurig onderzocht, onderhouden en gerepareerd. Weten hoe het precies in zijn werk gaat? Informeer naar onze mogelijkheden.

Haaima Hylkema, uw autobedrijf in Leeuwarden

Klaar om met uw nieuwe auto de weg op te gaan? Of zoekt u een betrouwbare partner die garant staat voor kwaliteit in onderhoud en reparatie? Bezoek ons autobedrijf in Leeuwarden om een indruk te krijgen van ons aanbod en van onze service. We kijken ernaar uit u welkom te heten. Woont u iets verder weg? Geen probleem. Behalve onze locatie in Leeuwarden vindt u verspreid over Friesland en in Emmeloord meer vestigingen waar onze monteurs en autodealers voor u klaarstaan. Neem vrijblijvend contact op of kom spontaan langs.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u direct een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.