Terug

Autobedrijf Sneek

Hét autobedrijf van Sneek

Een betrouwbaar en professioneel autobedrijf in Sneek, dat is Haaima Hylkema! Bij ons kunt u terecht voor nieuwe auto’s en occasions. Ook voor goede service en onderhoud van uw huidige auto kunt u bij ons terecht. Haaima Hylkema is dus dé totaalpartner in auto’s die u nodig heeft. Kom eens langs in een van onze vestigingen in Sneek en ontdek ons grote aanbod aan nieuwe auto’s en occasions of ontdek tijdens uw bezoek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud en reparatie.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op
Nieuwe auto’s & occasions

Nieuwe auto’s & occasions

Met trots presenteren wij in onze showroom zowel nieuwe auto’s als goede occasions van verschillende goede automerken. Merken als Peugeot, Jeep, Alfa Romeo, Fiat en Suzuki zijn merken die u onder andere terugvindt in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een auto voor u als particulier of juist naar een bedrijfswagen, wij hebben het allemaal, zowel op brandstof als elektrische modellen. Kom eens langs in onze showroom, wellicht staat uw toekomstige auto al op u te wachten.

Bij Haaima Hylkema begrijpen wij maar al te goed dat u een goed gevoel moet hebben bij de auto. Een proefrit kan helpen dit gevoel te krijgen en daarom bieden wij de mogelijkheid om een proefrit te maken. Zo kunt u bepalen of dit echt de auto is die u zoekt. Niks is belangrijker dan een auto waar u zich goed in voelt en die lekker rijdt. Wij staan voor u klaar tijdens een bezoek aan onze showroom en adviseren u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Naast ons brede aanbod aan nieuwe auto’s en occasions kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud aan uw huidige auto. In onze autogarage staan professionele monteurs klaar om uw huidige auto te onderhouden of te repareren. De jaarlijkse APK, banden wisselen of een kleine beurt auto? Het kan allemaal! Ook als u schade of pech met uw auto heeft kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag om zo snel mogelijk weer veilig de weg op te kunnen. Op onze website kunt u direct een afspraak met de werkplaats inplannen.

De monteurs bij Haaima Hylkema kennen auto’s van binnen en buiten en hierdoor leveren ze het beste resultaat. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat u veilig de weg op kunt, dus doen wij er alles aan om uw auto zo snel mogelijk en goed te repareren. Bent u benieuwd hoe wij precies te werk gaan en of wij iets voor uw auto kunnen betekenen? Neem dan vooral eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Maak direct online een afspraak

Haaima Hylkema, uw autobedrijf in Sneek

Een van onze kernwaarden is om er voor iedereen te zijn. Dit maken wij waar door zowel nieuwe auto’s als occasions aan te bieden en breed inzetbaar te zijn voor onderhoud aan uw auto. Zo kunt u altijd bij ons terecht! Haaima Hylkema is hét autobedrijf in Sneek. Woont u niet in de buurt van Sneek? Bekijk ook eens onze andere vestigingen in Friesland en zoek het dichtstbijzijnde filiaal van Haaima Hylkema. In elke vestiging staan wij voor u klaar om u te helpen.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u direct een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.