Terug

Autodealer Drachten

Dé autodealer van Drachten

Een nieuwe auto of juist een occasion? Dat hebben we bij Haaima Hylkema allemaal! Wij zijn dé autodealer in Drachten waar u naar op zoek bent. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of naar een betrouwbare garage waar ze uw auto een onderhoudsbeurt geven, bij Haaima Hylkema in Drachten bent u op de juiste plek. Onze autodealers én monteurs staan klaar om u te helpen. Kom eens langs om ons aanbod te bekijken of om de mogelijkheden betreft het onderhoud te bespreken. Wij helpen u graag en gaan door tot u tevreden bent.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Een showroom vol met de beste merken

Een showroom vol met de beste merken

In onze showroom staat een groot aanbod aan auto’s van de beste merken. Met trots leiden wij u rond in onze showroom en helpen we mee te ontdekken welke auto wellicht in de toekomst van u kan zijn. Of u nu op zoek bent naar een van de nieuwste modellen of een voordelige occasions in Drachten, Haaima Hylkema heeft het allemaal. Wat u ook zoekt, een ruime gezinswagen, een kleinere auto of Peugeot bedrijfswagens, de geschikte auto staat er vast tussen.

Bij Haaima Hylkema zijn we ervan overtuigd dat u niet eerder voor een auto kunt kiezen dan wanneer u er in hebt gereden. Maak een proefrit in een van onze auto’s en ontdek of het de auto is waar u uzelf de komende jaren in ziet rijden. Na de proefrit kunt u echt de keuze maken. Aanvullend zullen wij u helpen met persoonlijk en vakkundig advies.

Vakkundige monteurs

Vakkundige monteurs

Ook met uw huidige auto staan wij voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u zonder problemen en veilig de weg op kunt, dus richten wij ons ook op vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto. Onze professionele monteurs staan voor u klaar in de garage om u te helpen. Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK, een kleine beurt of banden wisselen? U bent van harte welkom in onze garage.

Haaima Hylkema is dé partner die u zoekt op het gebied van onderhoud en reparatie. Onze monteurs hebben uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor kennen ze de auto’s van binnen en buiten en kunnen ze het probleem vakkundig aanpakken. Wij kijken naar de details en willen dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent. U kunt bij ons terecht met elke auto van alle merken, elektrisch of met verbrandingsmotor, onze monteurs lossen het op!

Haaima Hylkema, uw autodealer in Drachten

Bent u op zoek naar een betrouwbare autodealer in Drachten? Dan moet u bij Haaima Hylkema zijn! Wij staan klaar om u in onze showroom te ontvangen en u mee te nemen in ons aanbod. Onder het genot van een kopje koffie zullen wij u alles vertellen over de mogelijkheden. Heeft uw huidige auto onderhoud nodig? Onze monteurs staan in de garage klaar om uw auto onder handen te nemen. Zo kunt u snel weer veilig de weg op. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs! Als u niet in de buurt van Drachten woont, is er vast één van de andere vestigingen dichter in de buurt.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.