Terug

Autogarage Drachten

Dé autogarage van Drachten

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage om uw auto te voorzien van onderhoud of zit u midden in de zoektocht naar een nieuwe auto? Breng dan een bezoek aan Haaima Hylkema. Wij zijn dé autogarage in Drachten die u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een occasion, een nieuwe auto of monteurs die onderhoud aan uw auto kunnen verlenen, bij Haaima Hylkema bent u op de juiste plek. Wij nemen u graag mee in het grote aanbod aan merken die we hebben in zowel tweedehands auto’s als nieuwe auto’s en de talloze diensten die wij aanbieden op het gebied van onderhoud en reparatie.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op
Onderhoud en reparatie aan uw auto

Onderhoud en reparatie aan uw auto

Dat Haaima Hylkema dé autogarage van Drachten is, dat wordt duidelijk in onze werkplaats. Onze monteurs staan in de werkplaats klaar om de zorg voor uw huidige auto op zich te nemen. Hierbij maakt het niet uit welk merk auto u heeft, ook merken die niet in ons aanbod zitten kunnen voorzien worden van onderhoud en reparatie. Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK, een kleine beurt auto of heeft u schade? Onze monteurs nemen uw auto graag onder handen, zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt.

De kennis van onze monteurs gaat veel verder dan enkel het standaard onderhoud. Een onderhoudsbeurt elektrisch, airco onderhoud, een accu vervangen of schade aan uw autoruit? Onze monteurs hebben allemaal veel ervaring en draaien nergens hun handen voor om. Heeft u onze hulp nodig?

Maak direct online een afspraak

Veelzijdig assortiment

Veelzijdig assortiment

Met trots leiden wij u rond door onze autogarage in Drachten, want naast de werkplaats voor reparatie en onderhoud hebben wij een showroom met alleen maar prachtige auto’s. Om iedereen van dienst te kunnen zijn, hebben we zowel nieuwe auto’s als occasions van vele topmerken. Auto’s van Jeep, Peugeot, Citroën, Fiat en Opel staan te wachten tot ze mee kunnen met hun nieuwe eigenaar. Wij begrijpen dat u eerst een proefrit moet maken om echt een goed gevoel bij de auto te krijgen, dus bieden wij graag de kans om een proefrit te maken. Zo leert u de auto kennen en kunt u bepalen of deze auto is wat u zoekt.

Op zakelijk gebied zijn wij ook de partner die u zoekt. We kunnen uw wagenparkbeheer regelen waar uw medewerkers gebruik van kunnen maken. Hiervoor hoeft u zelf niks te regelen. Wij zullen een aanspreekpunt voor de mobiliteitswensen zijn, bieden goede wagens tegen een gunstige prijs, geven advies en zijn elk moment van de dag bereikbaar. Wij zijn verantwoordelijk voor uw wagenpark en bieden u het gemak en ontlasting van zaken waar u waarschijnlijk liever niet mee bezig bent.

Haaima Hylkema, uw autogarage in Drachten

Is uw auto toe aan onderhoud of bent u op zoek naar een nieuwe auto of occasion? Dan bent u bij Haaima Hylkema op de juiste plek. Wij verwelkomen u graag in onze autogarage in Drachten om uw auto onder handen te nemen of u rond te leiden door onze prachtige showroom. Is Drachten niet helemaal uw regio? Bezoek dan eens een van onze dichtstbijzijnde vestigingen in Friesland. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.