Terug

Fusie Haaima Hylkema

Wij willen jullie graag informeren over onze (voorgenomen) fusie: Haaima Hylkema. Op dit moment werken we al intensief samen en we hebben veel overeenkomsten. Deze samenwerking willen wij nog meer versterken door middel van een fusie.

Via de social media kanalen of advertenties heeft u wellicht ook al gezien dat de naamgeving is aangepast. Hylkema, Engelsma & Wijnia, Deinum, Siton en Haaima zijn vanaf heden Haaima Hylkema. In deze mail vertellen we u hier graag meer over.

De reden van de (voorgenomen) fusie
Met de fusie willen we de kracht van zelfstandigheid combineren met de meerwaarde van het collectief. We versterken en ondersteunen elkaar en kunnen gebruik maken van elkaars kennis, expertise en middelen. Tevens kunnen we door middel van deze fusie ons marktaandeel verder vergroten. Daarnaast, zijn alle bedrijven Friese familiebedrijven met een breed en innovatief mobiliteitsaanbod voor de particuliere en zakelijke markt.

We zijn ambitieus, voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio en staan voor persoonlijke aandacht. En deze kwaliteiten willen wij nog steviger in de markt zetten.

De reden dat we deze voorgenomen fusie nu al aan jullie communiceren, is omdat wij jullie als trouwe klant bij dit fusieproces willen betrekken. De eerste stappen zijn al genomen, zoals een nieuwe website: haaimahylkema.nl evenals de social media kanalen op FacebookInstagram en LinkedIn.

En ook zijn er nieuwe e-mailadressen @haaimahylkema.nl in gebruik genomen (de oude e-mailadressen werken ook nog). We zijn daarmee online al één bedrijf! Wat betekent dit voor u als klant? Als klant blijf u van harte welkom bij uw vertrouwde vestiging met de vertrouwde gezichten. En mocht u toevallig in de buurt zijn van een van onze andere vestigingen, dan kunt u daar ook terecht, ongeacht het merk van de auto.

Voor vragen kunt u terecht bij iedere vestiging en medewerker van Haaima Hylkema. Iedereen die bij ons werkt, is volledig op de hoogte van de voorgenomen fusie. Kijk voor de contactgegevens op onze site.

Waar staat Haaima Hylkema voor en wat zijn onze kernwaarden:

Samen met jullie kunnen we verder bouwen aan de toekomst. Deze toekomst zien wij dan ook met vertrouwen tegemoet.

Hartelijke groet,