Terug

My Citroën Card

Zekerheid en voordeel

In een jaar loop je al gauw tegen meerdere kleine uitgaves aan als het jouw Citroën betreft. Lampje verwisselen, ruitewisservloeistof bijvullen, de APK. Dit kan als je het bij elkaar optelt al gauw in de papieren gaan lopen. Dit kun je voorkomen met de aanschaf van de MyCitroën kaart! Want met deze kaart bespaar je op al deze kosten.

Profiteer van veel voordeel, je betaalt slechts 49,95 per jaar* en kan dan kosteloos de volgende service laten uitvoeren:

De MyCitroën Card geeft je recht op veel voordelen:

Je kunt de MyCitroën Card aanvragen als je eigenaar bent van een Citroën waarvan het periodiek onderhoud is uitgevoerd bij Haaima Hylkema Citroën, ongeacht de leeftijd van de Citroën. Nadat wij jouw Citroën technisch hebben geïnspecteerd tijdens een Citroën Basisonderhoudsbeurt (origineel of economy), de vloeistoffen hebben bijgevuld en eventuele geconstateerde gebreken hebben verholpen.

*De aanschaf van de MyCitroën Card is altijd in combinatie met een Citroën Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-PremiumPlus of Eur-Premium.

METEEN EEN ONDERHOUDSAFSPRAAK INPLANNEN?

Maak een afspraak voor onderhoud om Citroën Assistance Pechhulp te activeren en de MyCitroën Card aan te schaffen.

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze Klanten Contact Centrum: 058 2882018 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.