Terug

Occasionshow

Van 15 t/m 20 april gaan we los tijdens dé Haaima Hylkema occasionshow! Ontdek ons enorme occasionplein aan de Coronaweg 2 in Leeuwarden, gevuld met meer dan 300 topkwaliteit occasions van alle merken! 

Profiteer van waanzinnige kortingen en kleine prijzen op ALLE auto’s in voorraad! Dit is jouw kans om snel weg te rijden in jouw droomauto! 💨 Mis het niet, want het wordt een en al ACTIE ACTIE ACTIE!

Heel veel korting

Kleine prijzen

Meer dan 300 auto’s

Alle merken

Occasionplein

Onze locatie, strategisch gelegen aan de Coronaweg 2, biedt een sfeervolle en gastvrije omgeving voor autoliefhebbers. Met een scala aan merken, modellen en prijsklassen, belooft onze showroom een waar paradijs te zijn voor wie op zoek is naar de perfecte auto.

Ons aanbod
Occasionshow

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto, een stijlvolle stadsauto of een krachtige terreinwagen, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en geniet van een naadloze koopervaring die is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Mis deze unieke kans niet om je droomauto te vinden op ons prachtige occasionplein aan de Coronaweg 2 in Leeuwarden. Haaima Hylkema verwelkomt je met open armen voor een onvergetelijke autoshowervaring. Kom langs en ontdek vandaag nog jouw ideale rit!

Ons aanbod

Openingstijden

Maandag van 9.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag van 9.00 uur – 18.00 uur
Woensdag van 9.00 uur – 18.00 uur
Donderdag van 9.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag van 9.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur – 17.00 uur