Terug

Voorraad Vakantiedeals

Bent u op zoek naar een geweldige deal voor een nieuwe auto? Bij Haaima Hylkema hebben we iets speciaals voor u: onze Voorraad Vakantiedeals! Dit is de perfecte kans om te profiteren van kortingen tot wel € 6.500 op al onze nieuwe voorraadmodellen.

Of u nu een nieuwe Citroën, Fiat, Jeep, Opel of Peugeot wilt, wij hebben het allemaal voor u klaarstaan. Bent u geïnteresseerd in een benzineauto, een hybride, of een volledig elektrisch model? Wat uw voorkeur ook is, wij hebben de perfecte auto voor u.

Bezoek de voorraad online, klik op onderstaande afbeeldingen voor de voorraad van uw voorkeursmerk.

Citroën Vakantiedeals
Fiat vakantiedeals
Jeep Vakantiedeals
Opel vakantiedeals
Peugeot Vakantiedeals

Waarom zou u wachten? Grijp deze kans en rij deze maand nog weg in uw gloednieuwe auto. Onze voorraad is beperkt, dus wees er snel bij om uw ideale auto tegen een fantastische prijs te bemachtigen.

Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe u kunt profiteren van de Voorraad Vakantiedeals. Uw nieuwe avontuur op de weg begint bij Haaima Hylkema!

De Vakantiedeals zijn uitsluitend van toepassing op een selectie nieuwe personenauto’s uit voorraad van de merken Citroën, Fiat, Jeep, Opel en Peugeot en zijn alleen geldig voor particuliere en klein zakelijke orders geplaatst in de periode van 1 t/m 22 juni 2024. Gebruik maken van de Vakantiedeals is enkel mogelijk bij registratie van de auto op uiterlijk 30 juni 2024. Reeds gekentekende auto’s zijn uitgesloten van de actie. Het maximaal gecommuniceerde voordeel van € 6.500 geldt specifi ek voor de Alfa Romeo Stelvio. De getoonde uitvoering van de modellen kan afwijken van de beschikbare voorraad. Kijk op de website van de merken voor de actuele voorraad, het voordeel per model en de volledige actievoorwaarden. De Vakantiedeals zijn niet combineerbaar met andere acties, (prijs)wijzigingen voorbehouden.