Terug

Autobedrijf Drachten

Hét autobedrijf van Drachten

Welkom bij Haaima Hylkema! Wij zijn hét autobedrijf in Drachten wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of naar een garage die uw huidige auto kan voorzien van onderhoud, bij ons kunt u terecht. Wij zijn een betrouwbare partner voor iedereen en hebben een groot aanbod aan zowel nieuwe auto’s als occasions in Drachten die nog wel een paar rondes mee kunnen! Kom eens langs in onze vestiging in Drachten, wij staan klaar om u te helpen.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op
Nieuwe auto's & occasions

Nieuwe auto’s & occasions

Wij willen graag voor iedereen toegankelijk zijn en daarom hebben we in ons aanbod zowel nieuwe modellen als occasions van goede kwaliteit. Topmerken als Citroën, Opel, Peugeot, Jeep en Suzuki schitteren allemaal in onze showroom. Bij een bezoek aan een van onze vestigingen kunt u alle prachtige auto’s met eigen ogen zien en ontdekken. Heeft u een oogje op een bepaalde auto? Dan is het tijd voor een proefrit! Uiteindelijk gaat het erom dat de auto lekker rijdt, dus een proefrit is van groot belang. Bevalt de auto goed? We helpen u graag om alles af te ronden en het nodige advies te geven, zodat u snel weg kunt rijden in uw nieuwe auto.

Ook voor bedrijfswagens bent u bij Haaima Hylkema op de juiste plek. In ons aanbod zitten diverse bedrijfswagens van verschillende merken. Opel bedrijfswagens, Fiat bedrijfswagens of toch liever Peugeot bedrijfswagens? Wij hebben ze allemaal!

Onderhoud & reparatie

Onderhoud & reparatie

Naast dat wij een ruim aanbod aan prachtige auto’s hebben, staan wij ook voor u klaar voor het nodige onderhoud en reparatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het vak en gaan graag voor u aan de slag zodat u weer veilig de weg op kunt. Onverwachte pech, de jaarlijkse APK of flinke schade? Onze monteurs pakken het met beide handen aan.

In onze garage bent u altijd welkom, ongeacht welk merk auto u heeft. Ook al heeft u een merk auto die wij niet in ons aanbod hebben, we gaan graag aan de slag met uw auto om het in orde te maken. Online kunt u direct een werkplaatsafspraak maken. Hierbij hebben we een aantal gegevens van het voertuig en u zelf nodig.

Maak direct online een afspraak

Haaima Hylkema, uw autobedrijf in Drachten

Bent u toe aan een nieuwe auto of heeft uw huidige auto onderhoud nodig? Haaima Hylkema is het autobedrijf in Drachten die u zoekt. Wij staan voor u klaar om u rond te leiden in onze showroom of om uw auto onder handen te nemen in de garage. Onder het genot van een goede kop koffie helpen wij u graag. Heeft u vragen voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tot ziens in Drachten!

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u direct een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.