Terug

Autodealer Leeuwarden

Dé autodealer van Leeuwarden

Op zoek naar een betrouwbare autodealer in Leeuwarden? Maak kennis met Haaima Hylkema, het adres voor alles wat met auto’s te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of uw huidige wagen met regelmaat een vakkundige onderhoudsbeurt wilt geven, onze monteurs en autodealers staan klaar om u te helpen. Kom vrijblijvend langs om een eerste indruk van ons aanbod en onze service te krijgen.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Auto's van de grootste merken

Auto’s van de grootste merken

Als autodealer in Leeuwarden hebben we een rijk en gevarieerd aanbod aan auto’s klaarstaan. Met trots tonen we u onze wagens die afkomstig zijn van grote merken als Citroën, Opel, Peugeot, Fiat en Jeep. Zoekt u een van de nieuwste modellen volledig voorzien van handige, technische snufjes? Of gaat uw voorkeur uit naar een voordelige occasion die met zijn betrouwbare kwaliteit nog jarenlang de weg op kan? Van een sportieve bolide tot een ruime gezinswagen, uw favoriete uitvoering vindt u hier.

De aanschaf van een nieuwe auto is een belangrijke beslissing waar u de nodige afwegingen bij maakt. Dat begrijpen we bij Haaima Hylkema maar al te goed. Het is niet voor niets dat we u graag de mogelijkheid geven een proefrit te maken. Heeft u  een auto op het oog, dan kunt u na de rijervaring een goede, weloverwogen beslissing nemen. Aanvullend helpen we u met persoonlijk en vakkundig advies.

Uw partner in onderhoud en reparatie

Uw partner in onderhoud en reparatie

We staan u graag bij in uw zoektocht naar een nieuwe auto die u de komende jaren van A naar B brengt. Uiteraard wilt u zonder problemen blijven reizen. Ook daarvoor wijzen we u op ons aanbod. Behalve verkoopdiensten richten we ons op vakkundig onderhoud en reparatie van uw auto. Voor onverwachte pechgevallen, APK of regelmatig onderhoud van uw nieuwe of bestaande wagen bent u welkom bij onze autodealer in Leeuwarden.

Zoekt u een partner die uw auto snel en efficiënt onder handen kan nemen? Vertrouw op de kennis en kunde van onze monteurs die ieder onderdeel van uw auto kennen en het probleem vakkundig aanpakken. We nemen ons werk uiterst serieus en slaan geen detail over. De veiligheid van u en uw bijrijders staat immers voorop.

Haaima Hylkema, uw autodealer in Leeuwarden

Bent u er klaar voor een nieuwe auto te zoeken die u voortaan de weg op brengt? Of zoekt u een vast adres waar u uw wagen achterlaat voor onderhoud en reparatie? Bezoek Haaima Hylkema, dé autodealer in Leeuwarden. Onze medewerkers ontvangen u graag voor een kopje koffie gevolgd door een rondleiding door ons assortiment. Ook stellen we onze vakkundige monteurs graag beschikbaar om uw auto te onderhouden. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon langs in onze vestiging. Is Leeuwarden net te ver, bekijk dan welke van onze vestigingen gunstiger ligt.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.