Terug

Autodealer Sneek

Dé autodealer van Sneek

Op zoek naar een betrouwbare autodealer in Sneek? Dan bent u bij Haaima Hylkema op het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe auto of juist een occasion, wij bieden een goede mix hiervan om zo aan de behoefte van iedereen te kunnen voldoen. Ook voor een onderhoudsbeurt aan uw auto kunt u bij ons terecht. In onze autogarage staan onze monteurs klaar om uw auto van onderhoud te voorzien. Kom vooral eens langs om een goede indruk van ons aanbod te krijgen. Wij staan klaar om uw rond te leiden door onze prachtige showroom in Sneek.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Een breed aanbod auto’s van de beste merken

Een breed aanbod auto’s van de beste merken

Bij Haaima Hylkema vinden we het belangrijk dat onze klanten een ruime keuze aan auto’s hebben. Dit met als doel om bijna iedereen van een auto te kunnen voorzien die past bij de wensen en behoeften van diegene. Als autodealer in Sneek hebben we een ruim aanbod aan auto’s klaarstaan. In onze showroom tonen we dan ook met trots prachtige auto’s van grote merken als Peugeot, Jeep, Opel en nog veel meer. We willen zorgen dat iedereen een auto bij ons kan aanschaffen, dus we hebben zowel de nieuwste modellen als nette occasions die nog een hele tijd meekunnen. Allemaal van goede en vooral betrouwbare kwaliteit.

Een sportieve auto of juist een ruime gezinswagen? Bij Haaima Hylkema, dé autodealer van Sneek, hebben we het allemaal! In onze showroom staan we klaar om samen met u de beste keuze te maken. We zijn ervan overtuigd dat u pas na een proefrit de keuze kunt maken, dus we geven ook graag de mogelijkheid hier tot. Bent u na de proefrit verkocht aan de auto? Bij de verkoop zullen we alles professioneel en goed afhandelen aanvullend met wat persoonlijk en vakkundig advies.

Betrouwbare partner in onderhoud en reparatie

Betrouwbare partner in onderhoud en reparatie

Niet alleen voor nieuwe auto’s en occasions in Sneek kunt u bij ons terecht, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw huidige auto. In onze autogarage staan de beste monteurs klaar om uw auto van het nodige onderhoud te voorzien of om een reparatie uit te voeren. Een onverwacht pechgeval, APK, banden wisselen of een grote beurt, hiervoor bent u ook welkom bij Haaima Hylkema, dé autodealer in Sneek.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zullen uw auto snel en efficiënt onder handen nemen. Uw veiligheid staat voor ons centraal en daarom vinden wij precisie en zorgvuldigheid bij het onderhoud en reparatie van uw auto erg belangrijk.

Maak direct online een afspraak

Haaima Hylkema, uw autodealer in Sneek

Voor een betrouwbare autodealer in Sneek moet u bij Haaima Hylkema zijn. Voor zowel nieuwe auto’s als interessante occasions bent u bij ons op het juiste adres. Ook voor allerlei onderhoudswerkzaamheden staan onze monteurs klaar om u te helpen, zodat u weer veilig de weg op kunt. Wij ontvangen u graag in Sneek voor een kopje koffie. Is Sneek niet helemaal uw regio? Bekijk dan eens een van onze andere vestigingen in Friesland. In alle vestigingen staan we voor u klaar.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.