Terug

Autogarage Leeuwarden

Dé autogarage van Leeuwarden

Bent u begonnen aan de zoektocht naar uw volgende droomauto of naar een plek waar u uw trouwe wagen achterlaat voor reparatie en onderhoud? Breng dan een bezoek aan Haaima Hylkema. Al jaren staan we bekend als betrouwbare autogarage in Leeuwarden en omgeving. Laat u door ons meenemen in het aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s en ontdek de mogelijkheden die we bieden voor onderhoud en reparatie.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op
Ontdek ons veelzijdig assortiment

Ontdek ons veelzijdig assortiment

Een rijk en veelzijdig aanbod aan auto’s staat op u te wachten zodra u onze autogarage in Leeuwarden binnenstapt. We zijn er trots op om wagens van vooraanstaande automerken in ons assortiment te hebben. De nieuwste modellen en oude vertrouwde occasions van Citroën, Opel, Peugeot, Fiat en Jeep staan klaar voor hun nieuwe eigenaar. Wilt u milieubewust de weg op en in een van onze elektrische auto’s rijden? Of heeft u om logistieke redenen een bedrijfswagen nodig? We hebben een gevarieerde voorraad waar wellicht uw ideale auto tussen staat.

Bij Haaima Hylkema begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe auto een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we u graag de kans om tijdens uw bezoek een proefrit te maken. Zo kunt u de auto goed aanvoelen en beoordelen of deze past bij uw rijstijl en verwachtingen. Geen betere manier om zeker te zijn van de keuze die u maakt.

Kom langs voor onderhoud en reparatie

Kom langs voor onderhoud en reparatie

Onze diensten beperken zich niet tot het aanbieden van nieuwe auto’s. We staan ook klaar om de zorg voor uw huidige wagen op ons te nemen. Of u nu geconfronteerd wordt met onverwachte pech, een APK nodig hebt of gewoon periodiek onderhoud wilt uitvoeren, onze bekwame en ervaren monteurs handelen het voor u af.

Onze kennis leidt ertoe dat we uw auto van binnen en van buiten kennen. Daardoor kunnen we er snel voor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Elke auto die onze werkplaats binnenrijdt, wordt grondig geïnspecteerd, onderhouden en indien nodig gerepareerd. Uw gemoedsrust en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang.

Maak direct online een afspraak

Haaima Hylkema, uw autogarage in Leeuwarden

Haaima Hylkema is de vertrouwde partner die u inschakelt bij vragen over een nieuwe auto of over uw huidige wagen. We verwelkomen u graag in onze autogarage in Leeuwarden. Kom langs voor een ongedwongen kop koffie, een rondleiding door ons assortiment of om uw auto in goede handen achter te laten. Bent u niet in de buurt van Leeuwarden? Dan kunt u ook naar een van onze andere Friese vestigingen bij u in de buurt. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.