Terug

Autogarage Sneek

Dé autogarage van Sneek

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage die goede service biedt en professioneel onderhoud kan uitvoeren? Dan is Haaima Hylkema de autogarage in Sneek die u zoekt! Al jaren zijn we een begrip in Sneek en omgeving voor zowel nieuwe auto’s en occasions als goede service en onderhoud voor uw auto. Bij ons regelt u direct een werkplaatsafspraak, een grote beurt, seizoenscheck en nog veel meer op het gebied van onderhoud. Zo kunt u veilig de weg op! Ontdek ook de merken die we aanbieden en de grote voorraad van zowel nieuwe auto’s als occasions.

Waarom Haaima Hylkema?

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Onze kernwaarden zijn dan ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op
Kom langs voor service en onderhoud

Kom langs voor service en onderhoud

Bij Haaima Hylkema vinden we veiligheid erg belangrijk. U moet met een gerust hart de weg op kunnen en daarom bieden wij vele diensten op het gebied van onderhoud. Standaard onderhoud als de APK, een kleine- en grote beurt, banden wisselen en schade kunt u direct bij ons regelen. Ook voor onderhoud als het vervangen van de distributieriem, remmen controle, airco onderhoud en een auto uitlijnen hebben wij specialisten in dienst die u graag helpen. Is uw auto toe aan een beurt of wilt u bepaalde factoren laten controleren? Op onze website kunt u direct online een afspraak maken. Wij zien u binnenkort graag en staan klaar om te helpen bij de autogarage in Sneek.

Maak direct online een afspraak

Een veelzijdig auto assortiment

Een veelzijdig auto assortiment

Naast dat u bij onze autogarage in Sneek terecht kunt voor service en onderhoud, hebben we ook een groot assortiment aan nieuwe auto’s en occasions. We bieden vele automerken van Peugeot tot Jeep en van Fiat tot Opel. Zo heeft u altijd een ruime keuze aan auto’s die bij uw behoeften passen. In onze showroom staan de allermooiste auto’s tentoongesteld, dus u kunt eens rustig door de showroom lopen en ontdekken welke auto bij u past. Uiteraard staan we klaar in de showroom om u te helpen bij deze belangrijke keuze.

Haaima Hylkema, uw autogarage in Sneek

Is uw auto toe aan een APK of wilt u een seizoenscheck doen om er zeker van te zijn dat uw auto klaar is voor het komende seizoen? Voor deze en nog veel meer andere onderhoudsbeurten staan wij bij Haaima Hylkema klaar om u te helpen. Haaima Hylkema is de vertrouwde partner die u inschakelt voor onderhoud. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto of occasions in Sneek staan wij voor u klaar. Wij adviseren u graag om de beste keuze te maken. Kom vooral eens langs in onze autogarage in Sneek voor een kop koffie. We nemen graag de tijd om uw rond te leiden in onze showroom of om uw auto onder handen te nemen. Bent u niet in de buurt van Sneek? Dan kunt u ook naar een van onze andere vestigingen in Friesland. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Online een werkplaatsafspraak inplannen

Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 2882018 of mail naar klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.