Terug

Brand Peugeot Heerenveen

14 maart 2024 - Annemarijke Haaima

Zoals u wellicht al had vernomen in de media, zijn we woensdag 13 maart getroffen door een felle en zeer uitslaande brand op onze vestiging Peugeot Heerenveen aan Beurtschip 35. We willen u graag informeren dat we momenteel nog niet kunnen inschatten hoe groot de schade is. We begrijpen dat dit voor u als klant mogelijk vragen oproept, vooral als u in de komende dagen een afspraak had gepland.

We begrijpen dat dit voor u als klant mogelijk zorgen heeft opgeroepen, vooral als u een afspraak had gepland of wilt plannen. We willen u graag geruststellen en laten weten dat ondanks deze gebeurtenis, de afspraak gewoon kan doorgaan. We nodigen u van harte uit om in plaats daarvan naar onze andere vestiging te komen, gelegen aan de Skrynmakker 20 in Heerenveen. Dit geldt ook voor als u een afspraak wilt maken.

Plan een afspraak

Ons team staat klaar om u te ontvangen en te helpen met de afspraak. Als u verdere vragen heeft of als u een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via telefoon op 0513 61 00 22 of via e-mail contact@haaimahylkema.nl

Nogmaals bedankt voor uw begrip en flexibiliteit. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze vestiging aan de Skrynmakker 20. 

Foto: BTB Fotografie.

Nieuws & blogs