Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Citroën Heerenveen

20 juni 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Citroën Heerenveen & Roland Mestrum.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Roland Mestrum

Hallo allemaal! Mijn naam is Roland Mestrum en ik werk bij de vestiging van Haaima Hylkema in Heerenveen. Ik ben verantwoordelijk voor de werkplaats bij Citroën Heerenveen. Vandaag wil ik graag met jullie delen hoe ik mijn werk bij deze autodealer ervaar en wat ons als filiaal uniek maakt.

Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben 40 jaar oud en woon in Heerenveen samen met mijn vrouw Kim en onze twee zoons, Elano en Jordi. In mijn vrije tijd geniet ik van ijshockey en mountainbiken en mijn ultieme droomauto is de Aston Martin Vanquish V12.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mijn werk bij Haaima Hylkema in Heerenveen ontzettend leuk en uitdagend vind. Geen dag is hetzelfde, omdat u nooit weet welke onverwachte reparaties er binnenkomen. Dit zorgt voor veel afwisseling en houdt me scherp.

Roland over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Roland over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Mijn avontuur bij dit filiaal begon op 1 november 2022. We zijn gestart met een compleet nieuw team en ik kreeg de kans om de rol van Werkplaatschef op me te nemen. Daarvoor was ik monteur bij de Peugeot vestiging in Heerenveen. Sinds ik hier ben begonnen, heb ik mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en heb ik geleerd om een hele werkplaats, de receptie en het magazijn te managen. Communicatie is hierbij essentieel. Door goed te luisteren en samen met mijn collega’s te bespreken wat we willen en hoe we het willen uitvoeren, bereiken we gezamenlijk onze doelen.

Wat ons als autodealer uniek maakt ten opzichte van andere dealers in de omgeving is ons fantastische team en het merk Citroën. We hebben een hechte groep mensen die er alles aan doen om onze klanten de beste service te bieden. Onze passie voor auto’s en de voldoening die we halen uit tevreden klanten maakt ons werk extra bijzonder.

Over Haaima Hylkema Citroën Heerenveen

Over Haaima Hylkema Citroën Heerenveen

Als Werkplaatschef heb ik mezelf als doel gesteld om mijn functie zo goed mogelijk uit te voeren. Dit betekent dat ik goed luister naar de behoeften van mijn team en ervoor zorg dat alles geregeld is om een positieve werksfeer en hoge klantvriendelijkheid te waarborgen. Op de korte termijn wil ik ervoor zorgen dat elke klant met een glimlach onze werkplaats verlaat en op de lange termijn wil ik de reputatie van Haaima Hylkema verder versterken.

Wat betreft ontwikkelingen en trends in de autobranche, volgen we als filiaal nauwlettend de mogelijkheden van social media. We willen gebruikmaken van deze platformen om onze bekendheid te vergroten en beter bereikbaar te zijn voor potentiële klanten. Door actief te zijn op sociale media kunnen we onze klanten op een moderne en efficiënte manier informeren over ons aanbod en eventuele acties.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Citroën Heerenveen!

Kortom, mijn ervaring bij Haaima Hylkema in Heerenveen is tot nu toe fantastisch. Ik ben trots op het werk dat we doen en op het team waarmee ik mag samenwerken. We zetten ons elke dag in om de beste service te bieden en onze klanten tevreden te stellen.

Als u op zoek bent naar een autodealer die gepassioneerd is en waar klanttevredenheid voorop staat, dan bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres.

Ik kijk ernaar uit om ute verwelkomen bij onze vestiging in Heerenveen!

Roland Mestrum

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs