Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Opel Franeker

21 september 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Opel Franeker & David Jan Bouma.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: David Jan Bouma

Hallo, ik ben David Jan Bouma en ik neem jullie graag mee in mijn wereld bij Haaima Hylkema Opel Franeker.

Ik ben 23 jaar en woon in St.-Annaparochie. Verder geniet ik van mijn rol bij Haaima Hylkema Opel Franeker. Mijn dagen zijn vooral gevuld met alles dat met auto’s en service te maken heeft, een combinatie waar ik mijn passie en energie in kwijt kan.

Mijn persoonlijke auto? Momenteel rijd ik trots in een Golf GTI, maar verwacht niet dat deze keuze lang vaststaat. Ik houd ervan om mijn rijervaring te variëren, dus wie weet wat er volgende week op mijn oprit staat. Als het maar Duits en snel is, ben ik tevreden!

David Jan over zijn werk bij Haaima Hylkema

David Jan over zijn werk bij Haaima Hylkema

Mijn werk bij Haaima Hylkema Opel Franeker is een avontuur op zich. Geen dag is hetzelfde. Ik sta paraat om klanten te helpen met vragen en uitdagingen over hun auto’s. Het kan variëren van ruitenwissers tot een motor in nood. Deze dynamiek en de dagelijkse uitdagingen maken mijn werk nooit saai, eerder opwindend.

Ik begon bij Haaima Hylkema iets meer dan een jaar geleden. Voorheen was ik actief in de bouw en technieksector, maar ik verlangde naar een nieuwe uitdaging. Auto’s zijn altijd een persoonlijke fascinatie geweest, dus mijn overstap naar deze wereld voelde als een natuurlijke stap. In dit jaar heb ik geleerd om stressvolle situaties te beheren en het overzicht te behouden, zowel voor mezelf als voor mijn collega’s. Een uitdaging die we regelmatig tegenkomen is de beschikbaarheid van vervangende onderdelen. Hier hebben we soms wat creativiteit voor nodig, zoals onlangs, toen we onderdelen uit Rusland probeerden te laten komen voor een klant. Deze creatieve oplossingen zijn een essentieel onderdeel van onze dagelijkse routine.

Over Haaima Hylkema Opel Franeker

Over Haaima Hylkema Opel Franeker

Wat onze autodealer uniek maakt, is onze nabijheid tot de klant. Ondanks de groeiende omvang blijven we persoonlijk en betrokken. We kennen onze klanten bij naam en weten precies wat hun auto nodig heeft. Dit schept een sterke klantenkring en dat is waar we elke dag naar streven.

Mijn doelen bij Haaima Hylkema Opel Franeker? Een efficiënte en goed geoliede werkplaats runnen. Ons hechte team draagt bij aan elkaars succes en ontwikkeling door elkaar te ondersteunen en elkaars kwaliteiten te benutten. Ook wil ik de nieuwe generatie monteurs binnen het bedrijf betrekken, hen tijdens hun opleiding ondersteunen en doorgroeimogelijkheden bieden.

Binnen ons filiaal volgen we nauwlettend de ontwikkelingen en trends in de auto-industrie, vooral de elektrificatie van het Nederlandse wagenpark. We zorgen ervoor dat ons personeel de benodigde trainingen krijgt vanuit de importeur om deze technologische verschuivingen soepel te implementeren. De veranderende klantbehoeften in de leasewereld vergen ook aandacht en flexibiliteit.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Opel Franeker!

Dit is mijn verhaal, een blik in mijn dagelijks leven bij Haaima Hylkema Opel Franeker. Bedankt voor het delen van mijn reis bij Haaima Hylkema en passie voor auto’s. Ik kijk uit naar de toekomstige avonturen die nog in het verschiet liggen en we verwelkomen u graag bij ons filiaal in Franeker!

David Jan Bouma

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs