Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Opel Heerenveen

14 juli 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Opel Heerenveen & Miranda Slump.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Miranda Slump

Hallo, ik ben Miranda Slump, 52 jaar oud en moeder van een zoon en twee dochters. Ik werk alweer 5 jaar bij Haaima Hylkema Opel Heerenveen als Service adviseur.  

Het is een geweldige vestiging om bij te werken. We hebben een goede werksfeer en er is veel ruimte voor zelfstandigheid. Wat ik vooral waardeer, is de open communicatie zowel met klanten als met collega’s. Het voelt echt als een hecht team waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. 

Wat betreft mijn eigen auto, rijd ik in een Opel Corsa. Het is een fantastische auto die perfect bij mijn behoeften past. Natuurlijk blijft er altijd ruimte voor dromen, en als ik zou mogen kiezen, zou ik graag een keer in een Opel Mokka willen rijden. 

Miranda over haar werk & tijd bij Haaima Hylkema

Miranda over haar werk & tijd bij Haaima Hylkema

Tijdens mijn tijd bij dit filiaal van Haaima Hylkema ben ik gegroeid en heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld. Voordat ik hier begon, werkte ik al 8 jaar in de automotive, bij een Citroën dealer. Ik had dus al de nodige kennis en ervaring, maar hier heb ik me verder kunnen specialiseren in de servicegerichte aspecten van het werk. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de behoeften van klanten en hen op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Over Haaima Hylkema Opel Heerenveen

Over Haaima Hylkema Opel Heerenveen

Natuurlijk komen er ook uitdagingen op mijn pad. Een voorbeeld daarvan is wanneer een klant ontevreden is omdat een onderdeel niet op voorraad is. In zo’n situatie zorg ik er altijd voor dat de klant mobiel blijft, zelfs als het betekent dat we moeten wachten op de levering en montage van het onderdeel. Op die manier zorgen we ervoor dat de klant geholpen wordt en hopen we dat ze tevreden zijn met onze service.

Wat Haaima Hylkema uniek maakt ten opzichte van andere autodealers in de omgeving is onze klantvriendelijkheid en de nadruk die we leggen op goede service. We willen dat elke klant zich welkom en gewaardeerd voelt, of ze nu een nieuwe auto kopen, onderhoud nodig hebben of gewoon advies willen.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Opel Heerenveen!

Bij Haaima Hylkema staat de tevredenheid van de klant altijd voorop. 

Ik ben trots om deel uit te maken van het Haaima Hylkema-team en ik kijk ernaar uit om nog vele jaren geweldige ervaringen te delen met onze gewaardeerde klanten.

Tot ziens bij Haaima Hylkema Opel Heerenveen, waar we altijd klaarstaan om jou met een glimlach van dienst te zijn!

Miranda Slump

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs