Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Peugeot Heerenveen

28 juli 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Peugeot Heerenveen & André Dijkstra.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: André Dijkstra

Hallo allemaal! Ik ben André Dijkstra, 54 jaar jong, ik werk bij de vestiging Peugeot Heerenveen en woonachtig in het prachtige Drachten. Mijn leven is rijkelijk gevuld met mijn gezin, bestaande uit mijn lieve vrouw, 8 kinderen (3 eigen kinderen en 5 bonuskinderen), en inmiddels ben ik ook al 3 keer pake. Geboren en getogen in Drachten, heb ik door de jaren heen in verschillende plaatsen gewerkt, waaronder Nijkerk, Zeewolde, Harderwijk en Lelystad. Uiteindelijk zijn we in 2003 teruggekeerd naar Drachten, waar we ons thuis voelen. 

Zelf rijd ik in een Volvo V70 met een krachtige 5-cilinder. Maar wanneer het weer mooi is, genieten we graag van onze oldtimer: een Renault 19 16v Cabrio uit 1992. Als autoliefhebber kan ik genieten van verschillende auto’s. Enkele modellen die ik bewonder zijn de Peugeot 205 GTI, de Volkswagen Kever uit de jaren 60, de Renault 4 en de Renault 21 Turbo Quadra 4×4. Ook auto’s met tijdloos design, zoals mijn V70, hebben een speciale plek in mijn hart. 

André over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

André over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Mijn ervaring bij Peugeot Heerenveen is bijzonder positief. De werksfeer onder collega’s is geweldig, en we helpen elkaar waar nodig. Alles is goed geregeld, wat ervoor zorgt dat ik het werken bij Haaima Hylkema in Heerenveen als prettig en fijn ervaar. Het voelt als een hechte en ondersteunende werkomgeving waarin we streven naar het leveren van de beste service aan onze klanten.

Ik ben in 2008 begonnen bij Peugeot Heerenveen als monteur en sinds 2011 ben ik Chef-werkplaats. In de afgelopen 15 jaar heb ik veel nieuwe collega’s zien komen en gaan. Ik heb mezelf voortdurend ontwikkeld door het volgen van cursussen bij PSA en de opleiding tot technische specialist.

Wat ik het mooiste vind aan mijn werk is dat ik veel kennis opdoe en leer om met verschillende karakters om te gaan. Daarnaast heeft de cursus ‘leiding geven in de praktijk’ mij geholpen om effectief te kunnen sturen en het beste uit mijn team te halen.

Tijdens mijn carrière bij Peugeot Heerenveen ben ik vele uitdagingen tegengekomen. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin een collega ziek is, er geen onderdelen beschikbaar zijn of conflicten ontstaan tussen collega’s. Sinds ik Chef-werkplaats werd in 2011, heb ik vastgehouden aan dezelfde werkwijze. Ik ben trots om te zien dat ons team in de loop der jaren grote stappen heeft gemaakt en continu streeft naar verbetering. 

Binnen mijn werk bij Peugeot Heerenveen heb ik mezelf doelen gesteld, zowel op korte als lange termijn. Sinds de fusie zijn mijn taken veranderd, dus mijn doel is om mezelf verder te ontwikkelen in deze nieuwe taken de komende jaren. Ik blijf streven naar groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 

Over Haaima Hylkema Peugeot Heerenveen

Over Haaima Hylkema Peugeot Heerenveen

Wat Peugeot Heerenveen uniek maakt ten opzichte van andere autodealers in de omgeving, is onze persoonlijke benadering. We hebben veel trouwe klanten die al jaren bij ons komen en die ik persoonlijk ken. Klanten waarderen het dat ze herkend worden en even een praatje kunnen maken over van alles en nog wat. Als er iets misgaat, lossen we het samen op en gaan we in gesprek. We geven elkaar een hand en gaan vervolgens weer verder. Dit soort betrokkenheid is iets wat steeds minder voorkomt bij andere dealers in de omgeving. Het is dan ook geen verrassing dat we steeds meer klanten aantrekken, zelfs van andere merken.

Bij Peugeot Heerenveen volgen we de nieuwste ontwikkelingen en trends in de automotive-industrie. Met de opkomst van elektrische auto’s hebben we ons personeel opgeleid om met deze voertuigen te kunnen werken. Daarnaast hebben we verschuivingen in werkzaamheden binnen de werkplaats geïmplementeerd om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Peugeot Heerenveen!

Kom gerust eens langs bij Peugeot Heerenveen en ervaar zelf de passie en toewijding van ons team. We staan altijd klaar om u te helpen en te voorzien van de beste service die u verdient. 

André Dijkstra

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs