Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Suzuki Franeker

15 januari 2024 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Suzuki Franeker & Leonard Spijksma.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Leonard Spijksma

Hallo, mijn naam is Leonard en ik verwelkom je graag in onze Haaima Hylkema vestiging in Franeker. Al sinds 2009 ben ik onderdeel van dit geweldige team en ik heb hier een mooie reis ervaren. Ik ben 40 jaar oud, al 15 jaar gelukkig getrouwd en trotse vader van drie kinderen. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind je me bij de sportclub of genietend van de frisse lucht op het water. Mijn dagelijkse ritten maak ik in mijn Peugeot 307 en 206, maar ik droom van het rijden in een elegante Citroën C6 of een klassieke Mercedes.

Leonard over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Leonard over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Als service adviseur bij Haaima Hylkema is geen dag hetzelfde. Ik houd van de diversiteit en de uitdagingen die elke dag met zich meebrengen. Wat mijn werk zo speciaal maakt, is het directe contact met klanten. Het kunnen beantwoorden van hun vragen en het oplossen van problemen geeft me veel voldoening. De dynamiek van het werken met auto’s en de voortdurende veranderingen in de automobielindustrie houden mijn passie levend.

Over Haaima Hylkema Suzuki Franeker

Over Haaima Hylkema Suzuki Franeker

Onze vestiging in Franeker onderscheidt zich met een unieke ‘dorpsgarage’-mentaliteit. We zijn een hecht team dat zich richt op het bieden van uitzonderlijke klantenservice. Onze aanpak is altijd persoonlijk en toegankelijk en we zetten ons volledig in om onze klanten mobiel en tevreden te houden. Dit persoonlijke karakter is wat ons onderscheidt in de regio en zorgt voor een loyale klantenbasis.

Voor de toekomst heb ik het doel om de samenwerking met de Opelvestiging in Franeker verder te versterken. Dit zal ons in staat stellen om een breder scala aan diensten aan te bieden en onze klanten nog beter te bedienen. De automotive sector evolueert constant en wij bij Haaima Hylkema zijn vastbesloten om voorop te blijven lopen met ontwikkelingen zoals digitalisering en het aanbieden van onlinediensten.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Suzuki Franeker!

Of u nu interesse heeft in een nieuwe auto, advies nodig hebt, of gewoon zin hebt in een kop koffie en een goed gesprek, u bent altijd welkom. Bij Haaima Hylkema Suzuki Franeker staat de deur altijd voor u open!

Leonard Spijksma

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs