Terug

Haaima Hylkema voorraad deals

Direct rijden in één van onze nieuwste modellen of occasions.

Bij Haaima Hylkema kun je altijd snel rijden. Door de grote voorraad hebben wij een continu aanbod aan de nieuwste en complete modellen. Hierdoor kunnen we ook snel uit voorraad leveren. Wil je ook mee profiteren van onze grote voorraad? Bekijk dan onze voorraad nieuwe modellen per merk.

Kies voor een auto voorraadvoordeel en profiteer van een hoge korting en snelle levertijd In ons assortiment hebben wij diverse nieuwe modellen van de merken Opel, Nissan, Suzuki en Peugeot direct op voorraad.

Vind jouw droomauto en pak direct een aanschafkorting oplopend tot maar liefst 9.100 euro. Alle nieuwe modellen zijn ook leverbaar met een superscherpe private lease deal.

Bekijk ons actuele aanbod
Wij willen jouw auto!

Wij willen jouw auto!

Bij Haaima Hylkema is er altijd veel vraag naar goed onderhouden occasions. Waaronder die van jou. Overweeg je een andere auto? Dan staan wij voor je klaar, voor een onafhankelijk advies én een scherp inruilvoorstel. Nieuwsgierig? Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend voorstel. Wacht niet te lang en rijd nog deze zomer in een nieuwe auto.