Terug

Kom naar onze knallende bedrijfswagens eindejaarsshow!

4 december 2023 - Annemarijke Haaima

Kom naar onze knallende bedrijfswagens eindejaarsshow!

In stijl 2023 afsluiten wordt wel ook voor bedrijven heel aantrekkelijk bij Haaima Hylkema! Kom naar onze spectaculaire bedrijfswagens-eindejaarsshow, waarbij de vonken ervan afspatten. Wij nodigen u uit om te genieten van een onvergetelijke ervaring met een knallende eindejaarsaanbieding:

Inhoudsopgave

BPM-vrijstelling verdwijnt!

Vanaf 1 januari 2025 wordt de bpm-vrijstelling op bestelauto’s voor ondernemers opgeheven. Vanaf dat moment wordt het BPM-bedrag bepaald op basis van de CO2-uitstoot, vergelijkbaar met personenwagens. Per gram CO2 wordt een tarief van € 66,90 toegepast. Bijvoorbeeld, een bedrijfswagen met een uitstoot van 184 gram resulteert in een BPM van € 12.500,-.

Deze aanstaande wijziging heeft geleid tot een aanzienlijke vraag naar bedrijfswagens, waardoor de levertijden toenemen. Gelukkig hebben wij hier bij Haaima Hylkema tijdig op gereageerd en beschikken we over een grote voorraad aan bedrijfswagens van Peugeot, Opel, Citroën en Fiat Professional die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien bieden we tijdelijk extra korting en inruilvoordeel. Wees er snel bij, want op is op!

Nieuws & blogs