Terug

Auto van het jaar 2023: de Jeep Avenger

15 november 2023 - Annemarijke Haaima

Volledig elektrische Jeep SUV

Een ware blikvanger op de weg en de eerste Jeep SUV die volledig elektrisch is, we introduceren graag dé auto van het jaar, de Jeep Avenger. Deze stijlvolle auto krijgt om meer redenen de titel Auto van het jaar 2023. In deze blog leggen we u de redenen graag voor.

Inhoudsopgave

Specificaties Jeep Avenger

Opvallend en krachtig

Opvallend en krachtig

Bij het zien van de Jeep Avenger valt direct op hoe krachtig de auto is. De grote velgen hebben een indrukwekkend ontwerp en de zwart uitgevoerde bumpers versterken de krachtige uitstraling. De wielen zijn groot en de auto ligt hoog op de weg, waardoor u al rijdend een blijvende indruk achterlaat op uw medeweggebruikers.

De Jeep Avenger straalt functionaliteit, stijl en vrijheid uit waardoor de wagen toegankelijk is voor een brede doelgroep. Jonge gezinnen met kinderen kunnen praktisch gebruikmaken van de ruime inrichting, maar de Jeep leent zich ook heel goed voor een grote rondreis met uw partner of vrienden.

Volledig elektrisch

Volledig elektrisch

Bijzonder aan de Jeep Avenger als auto van het jaar 2023 is dat het de eerste Jeep SUV is met volledig elektrische aandrijving. Dat is een unicum waarmee de auto zijn tijd ver vooruit is. Met een actieradius van bijna 400 km kunt u grote afstanden op één accu afleggen en in slechts 25 minuten is de lege accu weer opladen.

Ruim uitgevoerd

Ruim uitgevoerd

U ziet vanaf de buitenkant al hoeveel ruimte de Jeep Avenger aan de binnenkant biedt. Achterin kunnen medereizigers comfortabel zitten dankzij de grote hoeveelheid ruimte bij de benen en boven het hoofd. Hetzelfde geldt voor de stoelen voorin waar u niet verlegen zit om comfort en ruimte.

Ook uw bagage kunt u zonder problemen inladen. De kofferbak biedt ruim 355 liter aan bagageruimte en voorin kun u uw spullen gemakkelijk kwijt in allerlei handige opbergvakken.

Innovatief

Innovatief

Over het interieur en het exterieur is goed nagedacht. De Jeep Avenger is zo ontworpen dat het voldoet aan innovatieve en comfortabele voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het stijlvolle dashboardpanel met een ultramodern infotainmentsysteem. Daarnaast rijdt de Jeep supercomfortabel ongeacht het type wegdek. Bij iedere drempel blijft de auto stabiel waardoor u de oneffenheden nagenoeg niet opmerkt.

Bekijk de auto van het jaar 2023 bij Haaima Hylkema

De Jeep Avenger is benoemd als Auto van het jaar 2023 en dat is niet voor niets. De vele voordelen van deze volledig elektrische auto maken dat de Jeep toegankelijk is voor iedereen. Zeker omdat de auto in een betaalbare prijsklasse zit.

We zijn dan ook trots dat we deze stijlvolle blikvanger in onze showroom hebben en stellen de wagen graag beschikbaar voor een proefrit. Wilt u de auto van dichtbij bekijken en een proefronde rijden? Kom gerust langs bij een van onze vestigingen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Nieuws & blogs