Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Dokkum

9 februari 2024 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Dokkum & Willem Haaksma.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Willem Haaksma

Hallo, ik ben Willem Haaksma, 48 jaar, en trots lid van het team bij Haaima Hylkema in Dokkum. Geboren en getogen in Dokkum, ben ik getrouwd met Joke en samen zijn we ouders van drie kinderen. Mijn kinderen zijn actief in voetbal en kaatsen, waar ik ook mijn steentje aan bijdraag als coach en penningmeester van een lokale kaatsvereniging. Hoewel ik momenteel geen auto van ons merk rijd, beloof ik dat mijn volgende auto zeker van een van de Stellantis-merken zal zijn.

Willem over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Willem over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Werken bij Haaima Hylkema in Dokkum is voor mij een waar genoegen. Met een fantastisch team waarin iedereen elkaar respecteert en waardeert, is het elke dag weer een plezier om naar het werk te gaan. Ik waardeer de unieke persoonlijkheden binnen ons team die elk hun eigen waarde toevoegen aan onze vestiging. Het mooiste aan mijn werk is de inzet voor onze klanten en hoe we samen werken aan de beste service.

Over Haaima Hylkema Dokkum

Over Haaima Hylkema Dokkum

Wat ons onderscheidt bij Haaima Hylkema in Dokkum, is onze toewijding om elke dag die extra stap voor onze klanten te zetten. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat onze klanten zich gewaardeerd voelen en geen nummer zijn.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Dokkum!

Ik nodig u van harte uit om ons te bezoeken bij Haaima Hylkema in Dokkum. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, onderhoud nodig hebt, of gewoon wilt praten over de nieuwste automodellen, we staan voor u klaar. Kom langs en ervaar onze persoonlijke aanpak en gastvrijheid.

Willem Haaksma

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs