Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Opel Drachten

6 juni 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Opel Drachten & Binne Jager.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Binne Jager

Hallo allemaal! Mijn naam is Binne Jager en ik ben werkzaam bij Haaima Hylkema Opel Drachten. Vandaag wil ik graag met jullie delen hoe ik mijn werk bij deze autodealer ervaar en wat ons filiaal uniek maakt in vergelijking met andere dealers in de omgeving.

Laat me beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben 54 jaar oud, getrouwd en heb twee kinderen. Al maar liefst 25 jaar werk ik met veel plezier bij deze vestiging. Mijn passie voor auto’s heeft me altijd gedreven en ik ben blij dat ik mijn vak kan uitoefenen bij Haaima Hylkema Opel Drachten.

Op dit moment rijd ik in een Opel Vectra GTS en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met deze auto. Als het tijd is voor een nieuwe auto, zal het hoogstwaarschijnlijk weer een Opel worden.

Binne over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Binne over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Werken bij Haaima Hylkema Opel Drachten is een geweldige ervaring. De werksfeer is prettig en het team is fijn om mee samen te werken en altijd gedreven om het beste resultaat te behalen. Het draait allemaal om klanttevredenheid en dat is iets waar we trots op zijn.

Mijn carrière bij dit filiaal begon 25 jaar geleden in Drachten als aflevermonteur. In de loop der jaren heb ik verschillende vaardigheden ontwikkeld en ben ik doorgegroeid naar functies zoals eerste monteur, APK-keurmeester, diagnose specialist en nu werk ik als werkplaatschef. Ik heb een brede kennis en ervaring opgebouwd, wat me in staat stelt om mijn team te leiden en ervoor te zorgen dat elk voertuig dat onze werkplaats verlaat in perfecte staat is.

Over Haaima Hylkema Opel Drachten

Over Haaima Hylkema Opel Drachten

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ik geniet ervan om ze aan te gaan. Een voorbeeld van zo’n uitdaging is ervoor zorgen dat we alle werkzaamheden op een dag kunnen voltooien, zodat de klant aan het einde van de dag tevreden zijn auto kan ophalen. Het vergt planning, organisatie en teamwork, maar we streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wat ons als autodealer uniek maakt ten opzichte van anderen in de omgeving is onze “Fryske nuchterheid”. We hechten veel waarde aan kwaliteit en zorgen ervoor dat een auto pas de deur uitgaat als deze helemaal in orde is. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons een betrouwbaar voertuig krijgen dat aan al hun verwachtingen voldoet.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Opel Drachten!

Als werkplaatschef heb ik mezelf doelen gesteld, zowel op korte als lange termijn. Het belangrijkste doel is ervoor zorgen dat onze klanten voor 100% tevreden zijn over onze dienstverlening!

We hopen u graag eens van dienst te kunnen zijn in ons filiaal in Drachten!

Binne Jager

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs