Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Opel Emmeloord

11 augustus 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Opel Emmeloord & Aiso Keulen.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Aiso Keulen

Mijn naam is Aiso Keulen en al meer dan 30 jaar ben ik betrokken bij de fascinerende wereld van auto’s. Het begon allemaal in maart 1989, toen ik mijn eerste stappen zette in de autowereld. Ik begon als monteur en heb in de loop der jaren gewerkt aan verschillende automerken en modellen.  

Nu, als service manager bij Haaima Hylkema Opel Emmeloord, zorg ik ervoor dat onze klanten de beste service en ondersteuning krijgen voor hun Opel-auto’s. Het is een functie die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt, maar ook veel voldoening geeft. Ik werk samen met een geweldig team van collega’s en we streven er altijd naar om onze klanten tevreden en veilig de weg op te laten gaan. 

Zelf rijd ik in een Opel Corsa Diesel, een betrouwbare auto die mij comfortabel van A naar B brengt. Hoewel het geen droomauto is, ben ik er zeer tevreden mee. Als het gaat om mijn favoriete auto’s, heb ik altijd een zwak gehad voor de klassieke Opel GT. Wie weet, misschien komt die droom ooit nog uit. 

Aiso over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Aiso over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Bij Haaima Hylkema Opel Emmeloord heb ik het genoegen om te werken met een vaste groep collega’s waar ik goed mee kan opschieten. De werksfeer is hier uitstekend en ik voel me echt op mijn plek. Het is geweldig om te werken in een omgeving waarin iedereen dezelfde passie deelt: auto’s.

Wat onze autodealer uniek maakt in vergelijking met andere dealers in de omgeving, is niet alleen de geweldige werksfeer, maar ook ons toegewijde team. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen of het bieden van uitstekende klantenservice, we staan altijd klaar om te helpen.

Over Haaima Hylkema Opel Emmeloord

Over Haaima Hylkema Opel Emmeloord

Als autodealer volgen we nauwlettend de ontwikkelingen en trends in de branche. De opkomst van elektrische voertuigen heeft onze aandacht getrokken en we hebben ons hierop voorbereid. We zorgen ervoor dat ons team up-to-date blijft door opleidingen en trainingen van de importeur. Op deze manier kunnen we onze klanten de beste ondersteuning bieden op het gebied van elektrische mobiliteit.

Mijn jarenlange ervaring in het auto vak heeft me geleerd dat passie en toewijding de sleutel zijn tot succes. Ik voel me bevoorrecht om mijn liefde voor auto’s te kunnen delen met mijn collega’s en klanten. Haaima Hylkema Opel Emmeloord is een plek waar ik trots op ben en waar ik elke dag met plezier naartoe ga.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Opel Emmeloord!

Dit was mijn verhaal. Ik hoop dat jullie een beter inzicht hebben gekregen in wie ik ben en wat mijn rol inhoudt bij Haaima Hylkema Opel Emmeloord.

Bedankt voor het lezen en hopelijk zien we elkaar binnenkort in onze autodealer! 

Aiso Keulen

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs