Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Opel Leeuwarden

8 september 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Opel Leeuwarden & Auke Ferdinand.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Auke Ferdinand

Hallo! Ik ben Auke Ferdinand en ik geef jullie een kijkje in mijn wereld bij Haaima Hylkema Opel Leeuwarden.

In de rol van receptionist in de werkplaats is het mijn taak om klanten te helpen met hun vragen en zorgen over hun auto’s. Hierdoor kunnen ze met een gerust hart de weg weer op. Het is een prachtige kans om klanten te ontmoeten en hun problemen op te lossen.

Mijn persoonlijke auto-ervaring wordt gevormd door een trouwe metgezel – een Opel Astra. Deze auto biedt me een comfortabele en betrouwbare rit, elke keer als ik achter het stuur zit. Wat betreft droomauto’s, heb ik altijd een zwak gehad voor de Opel Cascada Cabrio. Het is een icoon dat kracht en stijl combineert op een manier die me fascineert.

Auke over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Auke over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Mijn werkervaring bij Haaima Hylkema Opel Leeuwarden is ronduit geweldig. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien. De diversiteit in mijn werk en de positieve groep collega’s maken mijn werkdagen buitengewoon plezierig. Elke dag leer ik nog steeds en word ik keer op keer uitgedaagd.

Voordat ik bij dit filiaal kwam, werkte ik bij Opel in Drachten, waar ik bijna 20 jaar met veel plezier heb doorgebracht. In 2020 maakte ik de overstap naar Engelsma & Wijnia en daarna naar Haaima Hylkema Opel in Leeuwarden. Deze overstap heeft me nieuwe perspectieven en een nieuwe omgeving gebracht waarin ik me thuis voel.

Een van de uitdagingen in mijn dagelijkse werk is om klanten de best mogelijke service te bieden. Een tevreden klant is altijd mijn doel. Als het lukt om klanten met een glimlach te zien vertrekken, voel ik me erg voldaan.

Over Haaima Hylkema Opel Leeuwarden

Over Haaima Hylkema Opel Leeuwarden

Wat Haaima Hylkema Opel Leeuwarden onderscheidt van andere autodealers in de omgeving is onze klantgerichte aanpak. We streven ernaar om altijd beschikbaar te zijn voor onze klanten en hen met vriendelijkheid en respect te behandelen. We geloven dat een goede klantrelatie de sleutel is tot succes.

We blijven ons als filiaal richten op trends en ontwikkelingen binnen de auto-industrie, zoals erkend duurzaam en elektrisch rijden. We volgen de nieuwste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat ons team goed is opgeleid om onze klanten te ondersteunen bij hun keuzes op het gebied van duurzaamheid en elektrische mobiliteit.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Opel Leeuwarden!

Dit is mijn verhaal tot nu toe bij Haaima Hylkema Opel Leeuwarden. Dankuwel dat u de tijd hebt genomen om meer te weten te komen over wie ik ben en wat ik doe.. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in onze vestiging!

Auke Ferdinand

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs