Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Peugeot Burgum

27 november 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Peugeot Burgum & Guus Borg.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Guus Borg

Hallo! Ik ben Guus Borg, werkzaam bij Haaima Hylkema in Burgum. Sinds 1993 maak ik deel uit van het geweldige team van Peugeot, waar ik begon in Leeuwarden en doorgegroeid ben tot technisch specialist. In 2010 werd ik gevraagd om chefwerkplaats in Burgum te worden. Mijn passie voor auto’s en motorsport is groot, en thuis in Noordburgum geniet ik van het leven met mijn partner Sandra.

Guus over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Guus over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Werken in Burgum betekent deel uitmaken van een klein, maar hecht team. De uitdagingen zijn soms groot, vooral in moeilijke tijden, maar de voldoening van het overwinnen van deze uitdagingen is wat mijn werk zo lonend maakt. Ik houd ervan technische problemen op te lossen waar andere garages niet uit komen. Mijn huidige auto is een Peugeot 208, maar mijn ultieme droom is om eens in een echte WRC-rallyauto te rijden.

Over Haaima Hylkema Peugeot Burgum

Over Haaima Hylkema Peugeot Burgum

Bij Haaima Hylkema in Burgum onderscheiden we ons door onze klantgerichtheid. We doen altijd ons uiterste best om tot een oplossing te komen. We zijn weliswaar een dealer, maar met de uitstraling van een dorpsgarage waar iedereen altijd welkom is.

We streven ernaar om, ondanks onze grootte als kleine garage, erkend reparateur te worden en mogelijk meer merken van de Stellantis-groep aan te trekken. We willen hierdoor verder groeien. Ook kijken we uit naar toekomstige ontwikkelingen zoals digitale werkorders. Het is belangrijk om ons team voor te bereiden op deze veranderingen en hen betrokken te houden bij het bedrijf.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Peugeot Burgum!

Wij nodigen u van harte uit om onze vestiging in Burgum te bezoeken en ervaar de unieke combinatie van professionaliteit en persoonlijke benadering die ons zo bijzonder maakt. Ervaar zelf de unieke sfeer en gastvrijheid die Haaima Hylkema Peugeot Burgum zo bijzonder maakt. 

Hopelijk tot snel!

Guus Borg

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs