Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Sneek

29 januari 2024 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Sneek & Richard Doeven.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Richard Doeven

Hallo, ik ben Richard Doeven, werkzaam bij Haaima Hylkema in Sneek. Sinds mei 2016 maak ik deel uit van dit team, nadat ik verhuisde van Zuidlaren naar Sneek. Ik rijd momenteel in een Peugeot 5008, een auto die perfect past bij mijn behoeften.

Richard over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Richard over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Werken bij Haaima Hylkema in Sneek is voor mij een bijzondere ervaring. De samenwerking en het meedenken binnen ons team zijn aspecten die ik enorm waardeer. Deze positieve werkomgeving stimuleert mij om elke dag het beste van mezelf te geven. Ik ben vooral trots op hoe wij als team samenwerken om de klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Over Haaima Hylkema Sneek

Over Haaima Hylkema Sneek

Bij Haaima Hylkema in Sneek zetten we ons in om elke klant de best mogelijke service te bieden. Wij geloven in het nakomen van afspraken en het tonen van echte interesse in onze klanten. Deze aanpak helpt ons om sterke en duurzame relaties met onze klanten op te bouwen, iets wat essentieel is in onze branche.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Sneek!

Als u in de buurt bent, nodig ik u van harte uit om langs te komen bij Haaima Hylkema in Sneek. Of u nu interesse heeft in een nieuwe auto of onderhoud nodig hebt voor uw huidige voertuig, ons team staat klaar om u te ondersteunen met professionele service en persoonlijke aandacht. Kom langs en ervaar zelf waarom onze klanten kiezen voor Haaima Hylkema Sneek!

Richard Doeven

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs