Terug

Hoe vandaag morgen kan veranderen

26 september 2022 - Annemarijke Haaima

Hoe vandaag morgen kan veranderen

Alles wat u wilt weten over het verduurzamen van uw omgeving

Inhoudsopgave

27 t/m 29 oktober

Haaima Hylkema duurzame dagen – een driedaags evenement waarin de verduurzaming van ons wagenpark en wat voor invloed de verduurzaming op onze samenleving heeft centraal staat.

Van 27 tot en met 29 oktober zal onze Peugeotlocatie in Sneek in het teken staan van een ‘duurzame’ toekomst – waarbij we onze duurzame auto’s (elektrisch en hybride) tonen en samen met een groep duurzame ondernemers antwoord gaan geven op vragen met betrekking tot het verduurzamen van uw omgeving. Denk hierbij aan warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, circulaire meubels en uiteraard elektrisch, hybride, waterstof of duurzaam diesel rijden.

We nodigen u van harte uit langs te komen!

27 t/m 29 oktober

27 t/m 29 oktober

Autoshow met alle elektrische en hybride modellen van Haaima Hylkema. Maar ook de mogelijkheden voor duurzaam diesel rijden en waterstof.

Onze duurzame modellen

Onze duurzame modellen

Donderdag 27 oktober vanaf 18.30 uur zakelijk event, waarin we dieper ingaan op het verduurzamen van uw bedrijf door middel van mobiele oplossingen. Gevolgd door een gezellige netwerkborrel.
Meer informatie….

29 oktober familiedag

29 oktober familiedag

Zaterdag 29 oktober Familiedag, neem het hele gezin mee en geniet van een gezellige dag, waarbij u ook veel informatie op doet over het verduurzamen van uw omgeving. Tevens kunt u die dag veel leuke prijzen winnen.

Overzicht partners en korte uitleg wie het zijn.

Nieuws & blogs