Terug

De nieuwe Peugeot 408, ontdek hem hier

13 maart 2023 - Annemarijke Haaima

Krachtig, uniek en technologisch

Dat is de nieuwe Peugeot 408. In ieder opzicht een model waarvan u alles mag verwachten. Wij zijn er trots op om u kennis te laten maken met de Peugeot 408. Ontdek hier waarom.

Inhoudsopgave

U rijervaringen naar een hoger niveau

U rijervaringen naar een hoger niveau

Met een aerodynamisch ontwerp, een krachtige uitstraling en scherpe lijnen valt de nieuwe Peugeot 408 echt op. Zonder moeite rijdt het model de weg over terwijl de krachtige vormgeving een ieders aandacht trekt. En dat met het nieuwe en onmiskenbare Peugeot-embleem prijkend op de grill.

Alles komt samen in een auto die u verrast en die het rijplezier naar een hoger niveau brengt. In de eerste plaats doordat u comfortabel en met een bijzonder laag brandstofgebruik rijdt. Ook ervaart u hoe de nieuwste technologische functies in de Peugeot 408 uw rit gemakkelijker, veiliger én leuker maken.

De nieuwe Peugeot 408 testen bij Haaima Hylkema

Klaar voor een proefrit in de nieuwste Peugeot 408. We brengen u graag in contact met het langverwachte en gewilde model dat in ieder opzicht uw rijervaringen naar een ander level brengt. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze showrooms om de krachtige Peugeot 408 van dichtbij te bekijken.

Nieuws & blogs